Ondokuz Mayıs Üniversitesi personel alımı için başvurular sona eriyor. 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında 4/B sözleşmeli 80 personel alımı yapılacak. Başvuru sürecinde sona gelindi. Farklı kadrolarda atama yapılacak olup adayların tek merak ettiği konulardan birisi sonuçların ne zaman açıklanacağı oldu. Bu kapsamda İşin Olsa ekibi olarak sizlere bu haberimizde ilgili personel alımı hakkında bilgileri aktaracağız.

80 Sözleşmeli Personel Alımı Yapılacak!

Ondokuz Mayıs Üniversitesi lise, ön lisans ve lisans mezunu atama yapacak. Tüm işlemlerden başarılı bir şekilde geçen adayların ataması yapılacak. Bu yönde atamalar Hemşire, Laborant, Sağlık Teknikeri ( Tıbbi Görüntüleme, Anestezi, Nükleer Tıp ), Diğer Sağlık Personeli, Koruma ve Güvenlik Görevlisi ve Destek Personeli (Temizlik Görevlisi) kadrolarında yapılacak.

Başvuru Süreci Bitiyor

Üniversitenin başvuruları 16 Kasım 2021 tarihi ile başlamıştı. Adaylar başvurularını en geç 30 kasım 2021 tarihi mesai saati bitimine kadar şahsen Üniversite rektörlüğüne gerçekleştirmeleri şarttır.

Başvuru Değerlendirmesi Nasıl Yapılacak?

Başvurular KPSS Puanına göre gerçekleştiriliyor. Bu yönde adayların yaptığı başvurular ele alınarak mezuniyet ve pozisyona göre ayrılacak olup en yüksek puandan başlamak üzere en düşük puana kadar yapılacak sıralama ile değerlendirme yapılacak. 80 Asil ve 80 yedek aday belirlenecek olup adaylara sonuçlar açıklanacaktır.

Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Ondokuz Mayıs Üniversitesine personel alımı 30 Kasım 2021 tarihi ile sona erecek. Üniversite tarafından yapılacak değerlendirmeler tamamlandıktan sonra 7 iş günü içerisinde adaylara duyurulacaktır. Bu kapsamda başvuru sonuçları en geç 9 Aralık 2021 tarihine kadar açıklanacaktır.

Sonuçlardan haberdar olmak için İşin Olsa Mobil uygulamasını indiriniz.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim