Orman Genel Müdürlüğü taşra teşkilatı birimlerinde görevlendirilmek üzere 47 kişilik kadro ile Sözleşmeli personel alımı yapacağını bildirmişti. Başvuruların sona ermesi ile birlikte başvuru sonuçları beklenmeye başlandı. Adayların merakla beklediği sonuçlar açıkladı mı? Kimlerin başvurusu kabul edilecek? Sınav yapılacak mı? Değerlendirmeler hangi şekilde olacak?

YAZILI VE SÖZLÜ SINAV YAPILMAYACAK!

Orman Genel Müdürlüğü 47 personel alımı için KPSS Puanı şartı aranıyordu. Bu yönde adaylara herhangi bir yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın KPSS sıralaması ile mülakatsız yani sınavsız atama yapılacak.

47 BOŞ KADROYA ATAMA YAPILACAK

OGM bünyesine farklı kadrolarda atama yapacağını bildimişti. Bu kapsamda başvurular Lise Mezunu 6 Şoför, Ön Lisans Mezunu 26 Tekniker, Büro Personeli Alımı ve Laborant ile Lisans Mezunu 5 Biyolog ve Mühendis alımı yapılacak.

KPSS DEĞERLENDİRMESİ YAPILACAK!

OGM başvuru değerlendirmelerini KPSS Puanına göre gerçekleştirecek. Adayların P94, P93 ve P3 puan türünden olmak üzere almış oldukları puanlar ele alınarak yapılacak KPSS değerlendirmesi ile en yüksek puandan başlanmak üzere en düşük puana kadar sıralama yapıldı.

BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLADI MI?

OGM 47 personel alımı başvuruarının 20 EKim 2021 tarihi ile sona ermesinin ardından sonuçlar beklenmekteydi. Başvuru sonuçlarının 27 Ekim 2021 tarihinde açıklanacağını belirten OGM henüz bir duyuru yayımlamadı. OGM KPSS değerlendirme işlemleri bittikten sonra sonuçları bugün duyuracak.

BAŞVURU SONUÇLARINI BURADAN TAKİP EDEREK ÖĞRENEBİLİRSİNİZ.

Editör: TE Bilisim