Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi personel alımı ilanı yayımladı. Farklı kadrolarda olmak üzere üniversite bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere sözleşmeli personel alacak. Buna göre Üniversite 657 Sayılı Devlet memurları kanunu kapsamında 4/B fıkrasına göre istihdam edilmek üzere 32 kişilik kadro ile sözleşmeli personel alınacak. Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adayların başvuru yapabileceği ilan detayları haberin devamında.

Başvuru İçin Hangi Kontenjanda Personel Alınacak?

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi 32 kişilik kadro ile,

  • 10 Koruma ve Güvenlik Görevlisi,
  • 4 Büro Personeli,
  • 11 Destek Personeli ( 3 Şoför, 4 Onarım, 3 temizlik, 1 Aşçı ),
  • 1 Mühendis,
  • 2 Programcı,
  • 1 Tekniker,
  • 2 Teknisyen,

Başvuru İçin Adaylardan Hangi Şartlar Aranacak?

Üniversite personel alımına başvuru için genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Özel olarak ise, 2020 yılında yapılmış olan KPSS'sen Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden puan almış olmak gerekmektedir. 

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Vardiyalı olarak çalışabilecek olmak ve aşağıda tabloda yer alan şartları sağlıyor olmak gereklidir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Üniversiteye personel alımı başvuruları için süreç ilanın yayım tarihi ile başladı. Bu kapsamda adaylara başvuru için 15 günlük süre verilmiş olup başvurular en geç 15 gün içerisinde gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

Başvuru Tarihleri: 29 Ağustos - 12 Eylül 2022

Başvuru Şekli: başvurular Üniversitenin resmi internet adresinden temin edilecek başvuru formu ve istenen belgelerle birlikte Personel Daire Başkanlığına şahsen müracat edilecektir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim