Necmettin Erbakan Üniversitesi Personel Alımı İlanı yayımlandı. Resmi Gazetede 21 Eylül 2021 tarihi ile yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre farklı kadrolarda sözleşmeli bilişim personeli alımı yapılacak. Alımlar sınav yönetmeliğine göre Üniversitenin Bilgi İşlem Dairesine istihdam yapılacak. Ayrıca adaylardan genel ve özel nitelikler dışında KPSS ve YDS şartı talep edilecektir. Peki kimler başvuru yapabiilecek? Başvuru süreci nedir?

KADRO DAĞILIMI:

2 Tam Zamanlı .Net Yazılım Uzmanı,

1 Tam Zamanlı Sisten Uzmanı,

KPSS VE YDS DETAYLARI NELERDİR?

Necmettin Erbakan Üniversitesi Sözleşmeli Bilişim Personeli alımı için adaylardan KPSS ve YDS şartı aranacak. Bu kapsamda 2021 yılında yapılmış olan KPSS'den P3 puan türünden en az 70 puan almış olmak ve Yabancı Dil Sınavından İngilizce dilinden puan almış olmak gereklidir.

Ancak KPSS Puanı olmayan adaylarda başvuru yapabilecek. KPSS siz Personel alımı için adayların puanı değerlendirmede 70 olarak ele alınacak olup YDS sınavı %0 olarak ele alınacaktır.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI:

Adaylardan genel olarak 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Aynı zamanda Kamu haklarından mahrum olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak şartlaarı aranacak.

Eğitim Şartı Olarak ise, Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak gerekmektedir.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAILACAK?

Necmettin Erbakan Üniversitesine sözleşmeli Bilişim Personeli alımı için adaylar başvurularına ilanın yayım tarihi olan 21 Eylül 2021 tarihi ile başladılar. En geç 5 Ekim 2021 tarihine kakadar yapılacak başvurular geçerli sayılacak. Sadece başvuru şartlarını taşıyan adaylar başvuru yapabilecek olup aşağıdaki ilan metninden ilanın detaylarına ulaşabileceksiniz.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim