Necmettin Erbakan Üniversitesi personel alımı ilanı yayımlandı. 27 Nisan 2022 tarihi ile Resmi gazetede yayımlanmış olan sözleşmeli personel alımı ilanına göre Necmettin Erbakan Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere en az lise, ön lisans ve lisans mezunu personel alımı yapılacak. Alımlar Necmettin Erbakan Üniversitesi Fakülte, Hastane ve Rektörlüğe sözleşmeli 51 personel alımı gerçekleştirilecek. İlan hakkında detayları İşin Olsa ekibi olarak sizlere aktarıyoruz.

51 Sözleşmeli Personel Alımı Kontenjan Dağılımı Nedir?

Üniversite 23 farklı biriminde görevlendirmek üzere 51 sözleşmeli personel alımı yapacak. Birimine göre kontenjan dağılımı şöyledir;

Rektörlük Birimine Personel Alımı Kontenjan Dağılımı:

Necmettin Erbakan Üniversitesi rektörlüğüne Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden olmak üzere, 3 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 19 Destek Personeli (Temizlik, Basit Bakım, Isıtma, Şoförlük gibi hizmetler) ve 2 Destek Personeli ( Bulaşıkçı ) olmak üzere rektörlüğe 24 personel alımı yapılacak.

Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimliği Personel Alımı Kontenjan Dağılımı:

Hastane bünyesine sağlık personeli alımı kadrosunda olmak üzere 15 Hemşire, 1 Diğer Sağlık Personeli ve 2 Teknisyen alımı olmak üzere toplamda 18 sağlık personeli alımı gerçekleştirilecek.

Diş hekimliği Fakültesi Personel Alımı Kontenjan Dağılımı:

Fakülteye 55 KPSSS puanı ile 7 Diğer Sağlık Personeli ve 2 Destek personeli alımı gerçekleştirilecek.

Başvuru Şartları Nelerdir?

İlan için genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesi nitelikler kapsamında adaylardan genel nitelikler aranacak. Özel olarak ise, KPSS, Eğitim gibi nitelikler aranacak.

KPSS Şartı Olarak, 2020 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için p3 puan türünden en az 55, 60 puan almış olmak gereklidir.

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak gibi nitelikler aranacak.

Ayrıca Eğitim şartı olarak ise;

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Necmettin Erbakan Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvuruları 27 Nisan 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 11 Mayıs 2022 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gereklidir. Başvuru yapacak adaylar istenen belgeleri tamamladıktan sonra başvurularını aşağıdaki adrese gerçekleştirecekler.

Başvuru Adresi: https://basvuru.erbakan.edu.tr/

Başvuru tarihleri: 27 Nisan - 11 Mayıs 2022

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim