Milli Savunma Üniversitesi geçtiğimiz günlerde yayımladığı ilana göre bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere personel alacak.21 Ekim 2019 tarihinde yayımlanmış olan ilana göre 10 kişilik boş kadro ile alım yapılıyor. Peki sonuçlar ne zaman açıklanacak? Kimler başvuru yapabilecek?

İLANIN DETAYLARI:

Milli Savunma Üniversitesi 21 Ekim 2019 tarihinde yayımladığı personel alımı ilanına göre 10 kişilik kadrosu ile sözleşmeli bilişim personeli alımı yapacak. Bu kapsamda başvuru için adaylara 1 aylık süre verilmişti ve başvurularda son güne geldik. Alımlar farklı pozisyonlarda yapılacak olup henüz başvuru yapmamış olan adayların hem genel ve hem özel şartları taşıyor olmaları gereklidir.

Ayrıca adaylardan Sınav için KPSS şartı aranıyor. Adayların KPSSp3 puan türünden en az 70 puan almış olmaları gereklidir. Aynı zaman da YDS den inilizce dilinden puana sahip olunması gereklidir. KPSS puanı olmadan yapılacak başvurularda ise adayların KPSS puanı 70 olarak dikkate alınacaktır.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Milli Savunma Üniversitesi sözleşmeli personel alımı ilanına başvuru yapacak adaylar başvurularını en geç 22 kasım 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvurular istenen belgeler ile birlikte MSB Personel Temin Dairesi Başkanlığı Cebeci/ANKARA adresine elden/posta yoluyla ulaştıracaklardır. Belirtilen tarihler arasında istenen evrakları göndermeyen/eksik gönderen adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır.

BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE SONUÇLARIN DUYURULMASI

Başvuruların incelenmesi sonucunda genel ve özel şartları sağlayan ve usulüne uygun olarak başvuru yapan adaylardan, KPSS puanının yüzde yetmişi (%70) ile yabancı dil puanının yüzde otuzunun (%30) toplamı esas alınarak her pozisyon için sıralama yapılarak aday listesi oluşturulacaktır.

Aday listesine göre en yüksek puanlıdan başlanarak sözleşme yapılacak her pozisyon sayısının 10 katı kadar aday sözlü sınava çağrılacaktır.

Sözlü sınava katılmaya son sırada hak kazanan adaylardan aynı puana sahip birden fazla adayın bulunması halinde, bu adayların tamamı sözlü sınava kabul edilecektir.

Sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların listesi https://personeltemin.msb.gov.tr Genel Ağ adresinden bilahare ilan edilecektir. Bu ilan tebligat yerine geçecek olup ayrıca yazılı bildirim veya tebligat yapılmayacaktır.

Herhangi bir nedenle ilan edilen pozisyonlardan herhangi birine müracaat yapılmaması, ilan edilen pozisyon sayısı kadar müracaat bulunmaması veya geçersiz sayılan müracaatlar sebebiyle ilan edilen pozisyonun boş kalması durumunda Bakanlık, bu pozisyonları ilan edilen diğer pozisyonlardan uygun gördüklerine aktarma hakkına sahiptir

BAŞVURU KILAVUZU

Editör: TE Bilisim