Milli Savunma Bakanlığı az önce personel alımı ilanı yayımladı. MSB resmi İnternet adresi üzerinde yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Milli Savunma Bakanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda ve niteliklerse Sözleşmeli Bilişim Personeli Alımı yapacak. KPSS Puanı ile veya KPSS siz Personel Alımı yapılacak olup ilan hakkında detayları sizlerle paylaşıyoruz.

HANGİ KADROLARDA PERSONEL ALIMI YAPILACAK?

  • 1 Ağ Güvenlik Uzmanı,
  • 1 Son Kullanıcı Güvenlik Sistemleri Uzmanı,
  • 1 Veri Merkezi Altyapı Yönetim Uzmanı,
  • 1 Sunucu Sistemleri Uzmanı,
  • 1 İş Geliştirme Analisti ve Test Uzmanı,
  • 2 .Net Yazılım Geliştirme Uzmanı ( Fullstack),
  • 1 Veri Tabanı Uzmanı,

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Milli Savunma Bakanlığına sözleşmeli personel alımı için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Özel olarak ise kadrosunun gerektirdiği niteliklerin taşınıyor olması gereklidir.

Ayrıca Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek olmak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemek, şartları aranacak.

Eğitim Şartı:

Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği, elektronik haberleşme mühendisliği, bilgisayar bilimleri bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak.

KPSS Şartı:

Milli Savunma Bakanlığı bilişim personeli alımı için KPSS Puanı şartı aranacak. 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından P3 puan türünden en az 70 puan almış olmak gereklidir. KPSS Puanı olmadan başvuru yapacaklar içinde puanı 70 olarak ele alınacak. Ancak değerlendirmelerde YDS Puanı şartı da ele alınacak olup KPSS Puanı ile başvuru yapanlar için %30 olarak ele alınacak. KPSS siz başvuru yapacaklardan ise %0 olarak değerlendirme yapılacaktır.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI!

MSB Sözleşmeli Bilişim Personeli alımı başvuruları 20 Eylül 2021 tarihi ile başvurular başlamış olup en geç 4 Ekim 2021 tarihine kadar başvuru yapılacaktır. Başvuru yapacak adaylar, istenen belgeleri 04 Ekim 2021 tarihine kadar Millî Savunma Bakanlığı Personel Temin Daire Başkanlığı Cebeci/ANKARA adresine elden/posta yoluyla ulaştıracaklardır.

BAŞVURU KILAVUZU

BAŞVURU FORMU

GÜVENLİK SORUŞTURMASI FORMU

Editör: TE Bilisim