Milli Savunma Bakanlığı az önce yayımladığı duyuru ile 66 Sözleşmel, Bilişim Personeli alımı başvuru sonuçlarını açıkladı. MSB söz konusu ilan ile Muharebe ve Bilgi Sistem Dairesi Başkanlığından görevlendirmek üzere Ankara ilinde başvuru almıştı. Başvurular 05 Kasım 2020 tarihi ile başlamış olup 20 Kasım 2020 tarihinde sona ermişti. Başvuru sonuçlarının açıklanmasını bekleyen adyalar için müjdeli haber az önce 15 Şubat 2021 tarihi ile MSN'den geldi. Başvuru sonuçlarını açıkllayan Bakanlık sınav tarihlerinide duyurdu.

BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDI!

Milli Savunma Bakanlığından az önce gelen duyuru ile sonuçlar açıklandı. Adaylar sonuçlarına 15 Şubat 2021 tarihi ile elektronik ortamda öğrenebilecekler. Sonuçları sorgulamak için T.C. kimlik numaranız yeterli olacaktır.

BAŞVURU SONUÇLARINI SORGULAMA EKRANI BURADA

SINAV TARİHLERİ BELLİ OLDU!

Millî Savunma Bakanlığı Muhabere ve Bilgi Sistem Dairesi Başkanlığında (ANKARA) istihdam edilecek 66(altmış altı) Sözleşmeli Bilişim Personeli Temini ile ilgili çıkılan ilan sonucunda sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların mülakatları 17-18 Mart 2021 tarihlerinde saat 09.00'da MSB EĞİTİM MERKEZİ (ANADOLU (TANDOĞAN) / ANKARA)' da yapılacaktır.

SINAV ŞEKLİ VE KONULARI:

a) Sınav sözlü mülakat olarak yapılacaktır.

b) Sınavda, adayların kimlik tespitinde kullanılmak üzere yanlarında fotoğraflı ve onaylı bir kimlik belgesini (nüfus cüzdanı/TC Kimlik Kartı, ehliyet veya pasaport) bulundurmaları gerekmektedir. Aksi halde adaylar sınava alınmayacaklardır.

c) Sözlü sınav konuları, pozisyonlara uygun olarak yukarıda genel ve özel şartlarda belirtilen tüm konuların yanı sıra temel bilişim konuları ve bilgi güvenliği konularıdır.

ç) Adaya özel şartlarda belirtilen bilgi, deneyim ve tecrübeyi ölçmeye yönelik sorular sorulacaktır.

d) Tecrübe ve bilgi istenen şartlar ile ilgili adaydan bilgisayar başında uygulama yapması istenebilecektir.

e) Sonuçların açıklanmasında ve sözlü sınav tarihinde Millî Savunma Bakanlığı değişiklik yapma hakkına sahip olduğundan adayların https://personeltemin.msb.gov.tr internet adresini takip etmeleri gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim