Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Personel Alımı için ilan yayımladı. Bu kapsamda Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Lisans mezunu adaylar içerisinden 1 kişilik kadro ile Büro Personeli Alımı yapacak. ALımlar Üniversitenin Özel Kalem Müdürlüğüne gerçekleştirilecek.

KADRO BİLGİSİ

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Üniversite adaylardan genel olarak " Türkiye CUmhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabikecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak " şartları aranacaktır.

Bunun dışında Herhngi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emeklli aylığı almıyor olmak ve 2020 yılında yapılmış olan Kamu personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSp3 puan türünden puan almış olmak şartı aranacaktır.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Başvurular 8 Kasım 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 22 Kasım 2021 tarihine kadar başvuru yapılmış olması gerekmektedir. Başvurular sadece İstenen belgelerle Üniversiteye yapılacaktır.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim