Milli Savunma Bakanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 135 personel alım ilanından hariç olmak üzere 2 Şubat 2017 tarihinde hazırlamış olduğu 15 personel alım ilanını iki farklı bildiri olarak Türkiye Cumhuriyeti Devlet Personel Başkanlığının resmi internet sitesi aracılığı ile kamuoyuna duyurdu. Peki Milli Savunma Bakanlığının alım yapacağı 15 personel adayı hangi pozisyonlarda çalışacak? Başvuru yapacak olan adayların sahip olması gerektiği nitelikler nelerdir? Milli Savunma Bakanlığına hangi tarihler arasında adaylar başvuru yapabilir?

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Milli Savunma Bakanlığı Devlet Personel Başkanlığının resmi internet sitesi aracılığı ile toplam 15 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Peki alınacak olan personeller hangi pozisyonlarda istihdam edecek? Alımlar iki farklı bildiri ile yayımlandı.

Milli Savunma Bakanlığı Avrupa Birliği Uzman Yardımcılığı - 8 Personel
Milli Savunma Bakanlığı Uzman Yardımcılığı - 7 Personel

Yukarıda pozisyonlar için personel sayıları belirtilmiştir. İki ilan da 2 Şubat 2017 tarihinde yayımlanmış olup adayların 2 Mart 2017 tarihinde kadar Milli Savunma Bakanlığının resmi internet sitesinde müracaat etmesi gerekmektedir. Yine adayların Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden birinden mezun olması ve lisans düzeyi Kamu Personeli Seçme Sınavından 70 ve üzeri puan almış olması gerekmektedir. Müracaat etmek isteyenler aşağıda ki linkleri inceleyebilir.

AB Uzman Yardımcılığı
MSB Uzman Yardımcılığı
www.msb.gov.tr
Editör: TE Bilisim