Milli Saraylar İdaresi 2022 yılı personel alımı ilanı geçtiğimiz gün yayımlanmıştı. Söz konusu ilan ile Milli Saraylar İdaresine 144 kişilik kadro için alım yapılacağı duyurulmuştu. Başvurularda rekor başvuru yapıldı ve adaylar sonuçları beklemeye başlamışlardı.

Milli Saraylar idaresine KPSS Puanı ile veya KPSS siz personel alımı gerçekleştirilecek olup Sonuç sorgulama ekranı? KPSS Tabn Puanlar? Sınav detaylarını İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaşacağız.

En Az Lise Mezunu Milli Saraylar idaresine 144 kişilik kadro dağılımı:

  • 52 Kişi Destek Personeli ( Temizlik Görevlisi ) - Lise Mezunu,
  • 6 Büro Personeli - Lisans Mezunu,
  • 40 Koruma ve Güvenlik Görevlisi - Lisans Mezunu,
  • 30 Koruma ve Güvenlik Görevlisi - Ön Lisans Mezunu,
  • 16 Koruma ve Güvenlik Görevlisi - Lise Mezunu,

alımı yapılacak.

Başvuru Değerlendirmesi Nasıl Yapıldı?

Milli Saraylar İdaresine süresi içerisinde yapılan başvurular ele alınacaktır. Bu doğrultuda eksik belge veren veya Şartları taşımadığı anlaşılan adayların başvuruları ele alınmayacaktır.

KPSS Şartı Olmaksızın başvurusu alınan Temizlik Görevlisi alımı için, Uygulamalı+Sözlü sınava tabi tutulacak adaylar: Destek Personeli (Temizlik Görevlisi) pozisyonu için başvuruda bulunan ve başvurusu kabul edilen adayların tamamı uygulamalı sınava çağrılır. Uygulamalı sınavda başarılı olanlar arasından, en yüksek puana sahip adaydan başlanarak sıralanması sonucunda, alınacak kadro sayısının 4 katı kadar aday sözlü sınavına çağrılacaktır.

KPSS İle alınan başvurularda ile KPSS Puanı ele alınacak. Yani Güvenlik Görevlisi ve Büro Görevlisi alımı için KPSS Puanı ele alınarak kontenjan sayısının 4 katı aday belirlenerek KPSS + Sözlü sınava tutulucaklardır.

KPSS Taban Puan Kaça Düşer?

Söz konusu sözleşmeli personel alımlarında Koruma ve Güvenlik ile Büro personeli alımlarında KPSS şartı kullanılacak olup ve Taban KPSS 70 olamakla birlikte Taban puanların en Düşük 70 - 75 puana kadar düşmesi bekleniyor.

Başvuru Sonuçları Açıklandı!

Milli Saraylar İdaresinin personel alımları için süre 24 Nisan 2022 tarihi ile sona ermişti. Adaylar başvuru sonuçlarını merakla beklerken sonuçlar MSİ tarafında aradan 5 gün geçmesi ile sonuçlar açıklandı. Milli Saraylar İdaresi sonuçlarına göre adaylar durumlarını İnternet üzerinden takip edebilecek. Bu kapsada Milli Saraylar idaresi şu duyuruda bulundu;

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4'üncü maddesinin (B) fıkrasına göre sözleşmeli personel pozisyonunda 86 adet Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 52 adet Destek Personeli (Temizlik Görevlisi) ve 6 adet Büro Personeli giriş sınavlarına yapılan başvuruların değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır. Değerlendirme sonuçlarına, e- Devlet şifresi ile Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) internet sitesinden erişim sağlanabilmektedir. İlanen duyurulur.

Koruma ve Güvenlik Görevlisi Alımı Başvuru Sonuçlarıda Açıklandı!

Milli Saraylar İdaresinden gelen duyuruya göre 30 Adet koruma ve güvenlik görevlisi alımı için sonuçlar açıklandı. Adaylar sonuçlarına kariyer adresi üzerinden veya aşağıdaki bağlantı üzerinden kontrol edebilirler.

Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı'na bağlı birimlerde çalıştırılmak üzere, 657 sayılı Kanunu'nun 4/B maddesine göre sözleşmeli personel pozisyonunda 30 adet Koruma ve Güvenlik Görevlisi unvanı için 18-22 Nisan 2022 tarihleri arasında yapılan sözlü sınav sonuçları ve başarı puanları Kariyer Kapısı internet sitesi üzerinden açıklanmıştır. 

Yeni Duyuru Geldi!

Sözleşmeli personel pozisyonunda 30 adet Koruma ve Güvenlik Görevlisi unvanı için 18-22 Nisan 2022 tarihleri arasında yapılan giriş sınavı sonucunda asıl başarılı olarak atanmaya hak kazanan adayların, aşağıda yazılı belgeleri 15 (on beş) gün içerisinde (en geç 01 Haziran 2022 Çarşamba günü saat 18:00’a kadar) Personel Dairesi Başkanlığına şahsen elden teslim ederek göreve başlamaları gerekmektedir.

İstenilen belgelerle birlikte belirtilen süre içerisinde göreve başlamayanların ataması iptal edilir ve başka bir işleme gerek kalmaksızın atama hakkından feragat etmiş sayılır.

İSTENEN BELGELER BURADA

BAŞVURU SONUÇ SORGULAMA EKRANI

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim