Resmi Gazete'de yayımlanmış olan ilana göre Marmara Üniversitesi bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak için ilan yayımladı. Yayımlanmış olan ilana göre Marmara Üniversitesi bünyesine iki farklı kadroda memur personel alımı yapacağını ilan etti. Bu yönde Marmara Üniversitesi 2018 KPSS puan sırasına göre sözleşmeli personel alımı yapacak.

Marmara Üniversitesi 2 kişilik boş kadro ile 1 avukat ve 1 Büro Personel, alımı yapacağını ilan etti. Bu yönde adaylardan genel şartlar ve özel şartlar aranmaktadır. İşte başvuru şartları ve başvuru bilgileri şöyledir.

ADAYLARDAN ARANAN GENEL ŞARTLAR:

Marmara Üniversitesi 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 4/B maddesindeki şartları taşımak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya engelli aylığı almıyor olmak, 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden puan almış olmak, Daha önce çalıştığı kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası almamış olmak gibi genel nitelikler aranacak.

Adaylardan özel olarak ise aşağıcaki nitelikler aranmaktadır.

Avukat Kadrosu: Hukuk Fakültesinden mezun olmak, Avukatlık ruhsatnamesi bulunmak, 3 yıl Avukat olarak görev yapmış olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak şartları aranır.

Büro Personeli Kadrosu: İletişim Fakültelerinin Halkla İlişkiler Bölümünden mezunu olmak, 2 yıllık mesleki deneyimi olduğunu belgelendirmek,  İngilizce dilinde yapılan Yabancı Dil Sınavlarından 80 ve üzeri puan almış olmak ve belgelendirmek. (YÖKDİL, YDS, KPDS) şartları aranmaktadır.

BAŞVURULAR:

ilanın Resmi Gazetede yayımlandığı günü izleyen 15 gün içinde (mesai saati bitimine kadar) https://www.marmara.edu.tr ve https://pdb.marmara.edu.tr internet adreslerinden yada idareden temin edilecek fotoğraflı başvuru formu ile Marmara Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına (Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü Kadıköy-İSTANBUL Telefon: 0216 414 05 45 Fax: 0216 337 14 08) şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir Bu kapsamda adaylar başvurularını en geç 13 Mayıs 2019 tarihine kadar başvuruların gerçekleştirilmesi gerekmektedir. İlan hakkında bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam metni