Marmara Üniversitesi geçtiğimiz gün yayımladığı ilan ile bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere 75 kişilik kadro ile sözleşmeli personel alımı yapılacak. İlan için başvurularda son güne gelindi. Bu kapsamda Marmara Üniversitesi personel alımı ilanına başvuru yapanlar veya yapmayanlar hakkında detayları İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaşacağız.

LİSE, ÖN LİSANS VE LİSANS 75 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI YAPILACAK

Marmara Üniversitesi personel alımları 75 kişilik kadro ile yapılacak. Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden başvuru alınacak olup alımlar, Büro Personeli, Destek Personeli, Teknisyen, Avukat, Hemşire, Psikolog ve Tabip kadrolarında yapılacak.

KPSS DEĞERLENDİRMESİ YAPILACAK!

Üniversite 75 personel alımı başvuruları KPSS Puanı ile yapılıyor. Bu kapsamda Üniversite herhangi bir mülakat yapılmaksızın KPSS puanı sırasına göre en yüksek puandan en düşük puana kadar yapılacak sıralama ile adaylar belirlenecektir. Aynı zamanda ASİL adaylar dışında Yedek Adaylarda belirlenecek olup olası problem doğrultusunda yedek adaylardan da atama yapılacak.

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN?

Üniversiteye 75 personel alımı yapılacak olup başvurular ilanın yayım tarihi olan 25 Ekim 2021 tarihi ile başvuru yapılacak olup en geç 10 Kasım 2021 tarihine kadar başvuru yapılacaktır.

Başvuru sonuçları ise değerlendirme sonucunda Aralık ayına kadar sonuçların açıklanması beklenmektedir.

SONUÇLARDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim