Mardin Artuklu Üniversitesi 05 Aralık 2016 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak amaçlı farklı pozisyonlarda ve farklı nitelikelrde toplamda 5 kişilk boş pozisyon ile Sınavla Sözleşmeli Personel alacak. Mardin Artuklu Üniversitesi 1 adet İnşaat Mühendisi, 1 adet Makine mühendisi, 1 adet Prohramlayıcı, 1 adet Çözümleyici ve 1 adet Telkari ustası alımı yapacak. İnşaat Mühendisi ve Makine Mühendisi adayları için KPSS puan sıralaması esas alınacaktır. Alım şartları şöyledir;

ARANAN ŞARTLAR:
  • 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunun 48. maddesindeki verilmiş olan şartları taşıyan adaylar,
  • İnşaat Mühendisi adayları için İnşaat fakültesi mezunu olan adaylar,
  • Makine Mühendisi olan adaylar için Makine fakültesi bölümü mezun olan adaylar,
  • Programcı kadrosu için, Fakülte, Yükseköğretim kurumlarının bilgisayar programcılığı ile ilgili bölümlerinden en az önlisans düzeyinde mezun olmak veya en az önlisans mezunu olmak koşuluyla bilgisayar programcılığı alanına ilişkin ders aldığını belgelendirmek veya bu alanda Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika sahibi olmak ve en az D düzeyinde KPDS veya dengi yabancı dil bilgisine sahip olmak.
  • Telkari ustalığı için En az ilköğretim mezunu olmak ve yapılacak olan mesleki uygulama sınavında başarılı olmak. Altın-gümüş işlemeciliği konusunda en az 5 yıllık tecrübe sahibi olduğunu belgelemek.
  • Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış olan adaylar,
  • Yapılacak güvenlik soruşturmasında ve arşiv araştırmasında olumlu sonuçlar verecek olan adaylar,
  • Görevini yapmasına engel olabilecek olan herhangi bir sağlık durumuna sahip olmayan adaylar,

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak olan adaylar, en geç 19 Aralık 2016 tarihi mesai saati bitimine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular şahsen veya posta yolu ile Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Artuklu/MARDİN adresine yapılacaktır.
İlanın Tam Metni İçin Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim