Devlet Personel Başkanlığı her daim yeni ilanlar yayımlıyor. Son olarak yayımlanmış olan ilana göre Manisa Celal Bayar Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyonlarda 33 kişilik boş kadro ile sözleşmeli olarak alım yapılacak. buna göre Manisa Celal Bayar Üniversitesi 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 4. maddesinin B fıkrasına göre istihdam edilmek üzere aşağıdaki pozisyonlarda alım yapılacak.

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK?

Manisa Celal Bayar Üniversitesi 33 kişilik boş kadro ile, Lisans mezunu 19 Hemşire, Lise mezunu 5 Hemşire, Lise mezunu 4 Sağlık Teknisyeni, Lisans mezunu 4 Ebe ve Lisans mezunu 1 Diyetisyen olmak üzere farklı kadrolarda sözleşmeli kamu personeli alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Üniversite alımını yapacağı pozisyonlar için adaylardan, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, T.C. vatandaşı olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Yapılacak Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans mezunları için KPSSP3 ve Lise mezunları için KPSSP94 puan türünden sınava girmiş ve puan almış olmak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Nöbet usulü çalışmasına engel olabilecek sağlık sorunu olmamak gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURULAR:

Başvurular ilanın yayımladığı tarih itibari ile başlayacak olup en geç 15 gün içerisinde başvurularını tamamlamaları gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını en geç 15 Şubat 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular, istenen belgeler ile birlikte Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına şahsen başvuru yapılacaktır. Bunun dışında yapılacak hiç bir başvuru kabul edilmeyecek. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Diğer sözleşmeli personel alım ilanlarından anında haberdar olmak için İşin Olsa Mobil uygulamasını telefonunuza indirerek ilanlardan anında haberdar olabilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim