Manisa Celal Bayar Üniversitesi 4/B sözleşmeli personel alımı ilanı yayımlandı. 22 kişilik boş kontenjan için personel alımı yapılacak olup alımlar KPSS puanına göre Mülakatsız yapılacak. KPSS B Grubu puanı esas alınarak yapılacak sıralama ile değerlendirme yapılacak ve 22 Kişinin Asil ve yedek aday ataması yapılacak.

Başvurular Online Olarak Başladı!

Başvuru için 10 günlük süre verildi. 1 Aralık 2021 tarihi ile başlamış olan başvurular en geç 10 Aralık 2021 tarihine kadar devam edecek. KPSS puanı ile alınacak başvurular sadece Üniversitenin resmi “ilan.mcbu.edu.tr” web sayfasından sadece online başvuru şeklinde yapılacaktır. Bunun dışında yapılacak hiçbir başvuru kabul edilmeyecektir.

6 Farklı Unvanda 22 Sözleşmeli Personel Alımı Kadroları:

Manisa Celal Bayar Üniversitesi 22 kişilik boş kadro ile, Hemşire, Büro personeli, Röntgen Teknisyeni, Büro Personeli, Diğer Sağlık personeli, Fizyoterapist kadrolarında personel alınacak.

KPSS, Genel, Özel başvuru Şartları nedir?

Genel olarak adaylardan " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek , herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak" gereklidir.

Özel Olarak ise, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Nöbet Usülü çalışmasına engel bir sorunu olmamak ve Herhangi bir kurum veya kuruluşta çalışıyor olmamak gereklidir.

KPSS şartı ise, 2020 yılında yapılmış olan KPSS'den Lise mezunları için KPSSp94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSp3 puan türünden puan almış olmak gereklidir.

İLANIN TAM METNİ