Maliye Bakanlığı her sene en çok personel ve memur alımı yapan kurumlardan bir tanesidir. Sözleşmeli alımların kamuya gelmesi için Maliye Bakanlığı ve Maliye Bakanlığına bağlı genel müdürlülükler alımlarını sözleşmeli statüsünde yapmaya başladı. Maliye Bakanlığına bağlı bulunan Muhasebat Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesi aracılığı ile bugün personel alım ilanı yayımlandı. Buna göre Muhasebat Genel Müdürlüğü Ankara'da istihdam etmek üzere personel alımı yapacak olup alınacak personel 2 bin Euro yani (8 bin TL) maaş alacak. Peki hangi pozisyon için alım yapılacak kimler başvurabilir?

Hangi Pozisyon İçin Alım Yapılacak

Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğünden bugün yapılan duyuru ile 8 bin lira maaş ile çalışacak personel alımı yapılacağı duyuruldu. Peki alınacak olan personel hangi kadroda istihdam edecek. Yayımlanan bildiriye göre alınacak olan personel ''Proje/RTA asistanı'' pozisyonunda Ankara'da istihdam edecek.

Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan bildiri incelendiğinde alınacak olan personel toplam 11 ay istihdam edecek. Yani sözleşme 11 ay sonunda bitecek. Ankara'da istihdam edecek olan aday İtalyan Yerleşik Eşleştirme Danışmanının tam zamanlı Proje/RTA asistanı olarak görev yapacak. Başvuru yapmak isteyen adayların Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanmış olan resmi bildiriyi incelemesi gerekmektedir.

https://www.muhasebat.gov.tr/content/duyuru/rtaassistant-job-announcement/179231
Editör: TE Bilisim