Hazine ve Maliye Bakanlığı 136 sözleşmeli personel alımı için geçtiğimiz günlerde ilan yayımlamıştı. Yayımlanan ilana göre Hazine ve Maliye Bakanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden personel alımı yapılacak. Başvurularda artık sona geldik. Henüz başvuru yapmamış ola  adaylar son gün aşağıdaki bilgiler doğrultusunda başvurularını yapabilecekler.

136 Sözleşmeli Personel Alımı Sona Eriyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı personel alımı başvuruları 10 Ocak 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 21 Ocak 2022 tarihine kadar yapılmış olması gerekmektedir. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar başvurularını sadece İnternet üzerinden gerçekleştirecekler.

Hangi Kadrolarda Alım Yapılacak?

Başvuru Değerlendirmesi Nasıl Yapılcak?

Hazine ve Maliye Bakanlığı personel alımı başvuruları KPSS Puanına göre yapılıyor. Bu kapsamda alanına ve Eğitim seviyesine göre yapılan başvurular Bakanlık tarafından incelenerek en yüksek puandan başlamak üzere en düşük puana kadar yapılacak değerlendirme ile yapılacak. 

Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Bakanlığı sözeşmeli personel alımı için başvurular 21 Ocak 2022 tarihi ile sona erecek olup adaylar son başvuru günü 17:30 a kadar başvuruların yapılmış olması gereklidir. Başvuru sonuçları ise Bakanlık tarafından Şubat ayına kadar açıklanması beklenmektedir.

BAŞVURU EKRANI VE DETAYLAR

BAŞVURU SONUÇLARINDAN HABERDAR OLMA:

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim