Hazine ve Maliye Bakanlığı personel alımı başvuru sonuçları açıklandı.Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Hazine ve Maliye Bakanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 136 sözleşmeli personel alımı yapacağını bildirmişti. Başvuruların sona ermesi ile sonuçlar beklenmeye başlanmıştı ve Az önce gelen duyuruya göre Bakanlık Başvuru sonuçlarını açıkladı. Adayların sınav tarihleri ve saatleri açıklandı.

136 Sözlşemeli Personel Alımları Hangi Kadrolarda Yapılacak?

Hazine ve Maliye Bakanlığı bünyesine sözlşemeli personel alımı için ilan yayımlamıştı ve alımlar 136 kişilik boş kadro için, Avukat, Büro Personeli, Tekniker, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Büro Personeli ve Destek personeli pozisyonlarında başvuru alınmıştı. Peki sınavlara kaç aday katılacak? Sınnav tarihleri nedir?

KPSS Taban Puanlar Açıklandı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Personel alımı için sonuçlar duyuruldu. Bu kapsamda kontenjanlara göre KPSS Taban Atama puanları duyuruldu.

  • Avukat Pozisyonu İçin 84,05351 KPSS Puanı ile Kars - Sarıkamış'ta atama yapılı.
  • Büro Personeli İçin 74,64969 KPSS Puanı İle Ankara'da Atama yapıldı.
  • Koruma ve Güvenlik Görevlisi İçin 71,66745 Puan İle Ankara'da Atama yapıldı
  • Destek Personeli İçin 83,32054 puan ile Ankara'da Atama yapıldı.
  • Tekniker İçin 71,14151 KPSS Puanı ile Isıtma ve Sıhhi Tesisat Teknikeri için Ankara'da Atama yapıldı.

Tüm KPSS Puanları İçin Buraya Tıklayınız.

Pozisyona Göre Sınav Tarihleri Açıklandı!

Sözleşmeli Personel ( Avukat ) alımı için giriş sınavına katılmaya hak kazanan adayların sınav tarihleri ve yerleri açıklandı. Avukat pozisyonu için sınavlar Sınav Hazine ve Maliye Bakanlığı Başhukuk Müşavirliği ve Muhakemat Genel Müdürlüğü Dikmen Yerleşkesi M Blok 2. Kat Toplantı Salonunda Yapılacak Olup, Adayların Koronavirüs Nedeniyle Alınan Tedbirler Kapsamında Sınav Saatinden 15 Dakika Önce Sınav Salonunda Hazır Bulunması Gerekmektedir.

Buna göre sınavlar 7 Şubat 2022 tarihi ile saat 10:00'da başlayacak ve 21 Şubat 2022 tarihine kadar devam edecektir.

SÖZLEŞMELİ PERSONEL (Avukat Pozisyonu) İSTİHDAMINA İLİŞKİN GİRİŞ SINAVINA KATILMAYA HAK KAZANANLARIN SINAV TARİHİ VE YERİNİ GÖSTERİR LİSTE İÇİN TIKLAYINIZ.

Diğer Sözleşmeli personel (Büro Personeli, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Tekniker, Destek Personeli Pozisyonları) alımı için sınavlar Sınav Hazine ve Maliye Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Dikmen Yerleşkesi 2. Kat Toplantı Salonunda Yapılacak Olup, Adayların Koronavirüs Nedeniyle Alınan Tedbirler Kapsamında Sınav Saatinden 15 Dakika Önce Sınav Salonunda Hazır Bulunması Gerekmektedir.

Sınavlar 7 Şubat - 22 Şubat 2021 tarihleri arasında yapılacak.

SÖZLEŞMELİ PERSONEL (Büro Personeli, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Tekniker, Destek Personeli Pozisyonları) İSTİHDAMINA İLİŞKİN GİRİŞ SINAVINA KATILMAYA HAK KAZANANLARIN SINAV TARİHİ VE YERİNİ GÖSTERİR LİSTE İÇİN TIKLAYINIZ.

Sınav Konuları Nedir?

Editör: TE Bilisim