Lisans Mezunu KPSS puanı ile memur alımı yapılacak. Yayımlanmış olan ilana göre Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak için 4/B sözleşmeli Perosnel alımı yapacak. Alımlar Büro Memuru kadrosunda yapılacak olup sadece kPSS'den en az 65 puan almış olan adaylar başvuru yapabilecekler. Bu kapsamda adaylardan aranan başvuru şartları ve kadro bilgisi haberimizde yer alıyor.

LİSANS MEZUNU MEMUR ALIMI YAPILACAK!

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Lisans mezunu olan adaylar içerisinden 1 kişilik kadro ile Büro Personeli alımı yapacak. Alımlar bazı genel ve özel şartlar fahilinde yapılacak.

Büro Memuru Alımı Özel Şartları:

  • Lisans mezunu olmak.
  • Üst Düzey Yönetici Asistanı olabilme ile ilgili eğitim sahibi olmak ve belgelendirmek (en az 80 saatlik)
  • İnsan Kaynakları Yönetimi ile ilgili eğitim sahibi olmak ve belgelendirmek (en az 80 saatlik)
  • Proje Yönetimi Katılım Belgesine Sahip olmak.
  • 2020-KPSS P3 puan türünden en az 65 puan almış olmak.

Genel olarak ise,

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel herhangi bir sağlık sorunu olmamak gibi şartlar aranacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi memur alımı başvuruları ilanın yayım tarihi olan 26 Ekim 2020 tarihi itibari ile başlamış olup en geç 09 Kasım 2020 tarihine kadar devam edecektir. Adaylar başvurularını sadece Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına istenen belgeler ile yapılması gereklidir.

Editör: TE Bilisim