Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi sözleşmeli personel alımı kapsamında farklı kadrolarda olmak üzere en az lise mezunu alım yapacak. Sözleşmeli olarak 4/B personel alımı için adaylardan aranan şartlar ve kadro bilgileri paylaşıldı. Peki sözleşmeli personel alımı ilannına kimler başvuru yapabilecek?

Hangi Kadrolarda Personel Alımı Yapılacak? Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere en az lise mezunu sözleşmeli personel alımı yapacak Bu kapsam başvurular:

  • 1 Mimar,
  • 2 Tekniker,
  • 2 Sağlık Teknikeri,
  • 1 Teknisyen,
  • 6 Büro Personeli,
  • 20 Destek Personeli,
  • 9 Koruma ve Güvenlik Görevlisi,

4/B Personel Alımı İçin Mülakat Yapılmayacak!

Üniversitnin alımları 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında yapılacak. 4/B personel alımı için adaylra herhangi bir yazılı veya sözlü olarak mülakat yapılmaksızın KPSS Puanına göre yapılacak sıralama ile değerlendirme yapılacak.

Alanına Göre Adaylardan Aranan Nitelikler Nedir?

Genel ve Özel Başvuru Şartları:

Adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Özel olarak ise yukaruda tabloda belirtilen niteliklerin taşınıyor olması,

Herhangi bir Sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya Emekli aylığı almıyor olmak,

2020 Yılın yapılan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için p3 puan türünden en az 60 veya 65 puan almış olmak gerklidir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Üniveriteye Başvurular ilanın yayım tarihi olan 24 Aralık 2021 tarihi ile başvurular başlamış olup en geç 15 gün içerisinde yani en geç 7 Ocak 2021 tarihine kadar yapılmış olması gereklidir. 

Başvurular istenen belgelerle birlikte " Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Tavşanlı yolu 10. Km. Evliya Çelebi Yerleşkesi Kütahya /Merkez " adresine yapılacaktır.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim