Kütahya Dumlupınar Üniversitesi personel alımı başvuruları sona erdi. Üniversiteye 100 kişilik kadro ile personel alımı yapılacağı bildirilmişti. Başvuru sürecinin sona ermesi ile birlikte adaylar sonuçların ne zaman açıklanacağını beklemeye başladı. Bu yönde Değerlendirmeler Nasıl Yapılacak? Başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

100 Sözleşmeli Personel ( 4/ B ) Alımı Mülakatsız Yapılacak!

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi 100 kişilik kadro ile sözleşmeli personel alımı yapacak. Alımlar, 25 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 5 Şoför, 50 Temizlik Görevlisi, 15 Aşçı, 5 Basit Bakım personeli pozisyonlarında yapılacaktır. Söz konusu alımlarda adaylara herhangi bir Yazılı veya Sözlü sınav yapılmaksızın Mülakatsız Personel alımı yapılacak.

KPSS Puanı İle Değerlendirme Detayları Nedir?

Kütahya Dumlupınar Üniversitesine personel alımı başvuruları için KPSS puanı şartı aranmaktaydı. KPSS'den 60 puan alan adayların başvurusu geçerli sayıldı. Ancak Üniversite tarafından yapılan değerlendirme ile en yüksek puandan başlamak üzere en düşük puana kadar adaylara sıralama yapılarak kadro sayısı kadar atama yapılacak. Ayrıca Kadro sayısı kadar yedek aday belirlenecek.

Başvuru Sonuçları Ne Zaman?

Atanmaya hak kazanan adaylara ilişkin asıl ve yedek aday listeleri ile istenilen belgeler Üniversitemiz web (www.dpu.edu.tr) adresinden ilan edilecektir. Başvuruların 26 Ocak 2022 tarihi ile sona ermesinin ardından sonuçların en geç 15 Şubat 2022 tarihine kasdar açıklanması bekleniyor.