Kamuya personel alımı başvuru süreci Başladı. Geçtiğimiz gün yayımlanmış olan Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 11 farklı alanda Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden 124 Kamu Personeli Alımı yapılacak. Başvuruların başlamasını bekleyen adaylar için MÜJDE. Başvuru ekranı açıldı. Adayların beklediği kadrolarda alım Yapılacak. 2022/1 personel alımı ilanı için adaylara Sözlü sınav yapılacak. Peki sınava katılma şartları nelerdir?

2022/1 İlanı İle 11 Alanda Kontenjan Dağılımı:

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu merkez ve Taşra teşkilarında 4/B kapsamında istihdam edilmek üzere aşağıdaki kadrolarda personel alımı yapılacak.

Adli Tıp Kurumuna 124 kişilik kadro ile, 15 Büro Personeli, 11 Diğer Teknik Hizmet Personeli (Kimyager), 25 Laborant, 6 Mühendis, 13 Biyolog, 5 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 5 Teknisyen, 1 İnfaz ve Koruma Memuru, 15 Sağlık Teknikeri, 3 Hemşire, 25 Destek Personeli (Hizmetli) kadrolarında personel alımı gerçekleştirilecektir.

Online Personel Alımı Başvuru Süreci Başladı!

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumuna 124 Personel alımı başvuruları 28 Mart 2022 tarihi ile başladı. Başvurular sadece online olarak 3 Nisan 2022 tarihine kadar Kariyer adresi üzerinden gerçekleştirilecektir. Başvuru için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

ONLİNE BAŞVURU EKRANI

Sözlü Sınava 372 Aday Alınacak!

Başvuru yapacak adaylardan KPSS Şartı aranıyor. Ayrıca sözlü sınava katılabilmek için yüksek KPSS Puanına ihtiyaç vardır. Bu kapsamda 2020 yılı KPSS Puanı ele alınacak olup yapılacak olan değerlendirmeye göre en yüksek puandan en düşük puana kadar yapılacak sıralama ile sözlü sınava katılma belirlenecek. Kadro sayısının 3 katı aday belirlenecek olup sınava 372 aday seçilecektir.

Ayrıca başvuru için yaş ve eğitim nitelikleride talep edilmektedir. Aşağıdaki bağlantıdan kadrosuna göre başvuru şartlarına ulaşabilirsiniz.

İLGİLİ HABER: ATK En Az Lise Mezunu 124 Hizmetli, İKM ve Kamu Personeli Alımı Şartlar?