Konya Teknik Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı ilanı yayımladı. Resmi Gazetenin 22 Aralık 2020 tarihli ilanına göre Konya Teknik Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda Kamu Personeli alımı yapacak. KPSS puanı aranacak olup Baraj KPSS puanı belirtilmemiştir. Peki Kadro detayları ve başvuru şartları nedir?

Alım Yapılacak Kadrolar:

Konya Teknik Üniversitesi toplamda 2 kişilik boş kadro için ilan yayımladı. Sözleşmeli olarak yapılacak personel alımı için Lisans mezunu 1 Büro Personeli ve Ön Lisans mezunu 1 Destek Personeli ( Şoför ) alımı ilanı yayımlandı.

Başvuru Şartları Nedir?

Adaylardan genel ve özel olarak farklı şartlar aranacak. Bu kapsamda genel olarak 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak.

Özel olarak ise ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seme Sınavından 2020 yılı puanına göre Lisans mezunları için KPSSP3 ve Ön Lisans mezunları için KPSSP93 puan türünden puan almış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak ve aşağıdaki tabloda belirtilen pozisyonuna göre nitelikler aranacak.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Üniversiteye sözleşmeli perosnel alımı başvuruları ilanın yayım tarihi itibari ile başlayacak olup en geç 20 gün içerisinde yapılmış olması gereklidir. Bu kapsamda 22 Aralık 2020 tarihi ile başvuru süreci başlamış olup en geç 10 Ocak 2021 tarihine kadar başvuru yapılmış olması gereklidir. İlan hakkında detaylı bilgi alabilmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim