Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan personel alımı ilanları için başvurularda sona geldik. 3 Üniversite bünyesine 199 sözleşmeli personel alımı için ilan yayımlamıştı. Söz konusu ilanlar ile Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden personel alımı yapılacak. Üniversitelerin başvurularında artık son günlere geldik. Henüz başvuru yapmayan adaylar aşağıdaki bilgileri kullanarak başvurularını gerçekleştirebilecekler.

199 Personel Alımı Yapacak Üniversiteler Hangileri?

  • Hacı Bayram Veli Üniversitesi,
  • İnönü Üniversitesi,
  • Hakkari Üniversitesi,

Sözleşmeli Sağlık Personeli Alımı Kontenjanları Nelerdir?

Üniversiteler Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden sözleşmeli 4/B personel alımı yapılacak. Alımlar, Destek personeli ( Farklı Alanlarda ), Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Büro Personeli, Sağlık Teknikeri, Biyolog, Hemşire, Programcı, Sistem programcısı, Çözümleyici, Tekniker ve Diğer Teknik Hizmet personeli pozisyonlarında personel alımları yapılacak.

KPSS En Az 55 Puan Almış Olmak Gerekli!

Sağlık personeli alımı için adayların 2020 yılında yapılan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 55, 60, 65 puan almış olmak şartı aranacak.

Mülakat Yapılmayacak

Sözleşmeli 4/B Personel alımı kapsamında yapılacak alımlar için adaylara herhangi bir Yazılı ve sözlü sınav yapılmayacaktır. KPSS Puanı değerlendirmesi ile yapılacak personel alımları için mezuniyete göre en yüksek KPSS Puanında başlamak üzere en düşük puana kadar yapılacak sıralama ele alınacaktır.

Kimlerin Başvurusu Geçerli Sayılacak?

Adaylar öncelikle 2020 yılında yapılan KPSS den puan almış olmaları gereklidir. Genel olarak ise 657 sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri taşıyor olmak, Nöbet usulü çalışmasına herhangi bir engeli olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak şartlarını taşıyan adayların başvuruları kabul edilecek.

Üniversitelerin ilanlarına ulaşabilmek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilir ve henüz başvuru yapmadıysanız başvuru yapabilirsiniz.

Hacı Bayram Veli Üniversitesi 55 KPSS İle 16 Personel Alımı

İnönü Üniversitesi Hastanesi En Az Lise Mezunu 158 Personel Alımı

Hakkari Üniversitesi 25 Sözleşmeli Personel Alacak! Lise, Ön Lisans ve Lisans