Düşük KPSS Puanı ile Üniversiteye Sözleşmeli personel alımı yapılacak. Başvuru süreci 26 Kasım 2020 tarihinde başlamıştı ve artık sona eriyor. Adaylar başvurularını en geç 10 Aralık 2020 tarihine kadar yapılması gereklidir. Bu doğrultuda henüz başvuru yapmamış olan adaylar için detayları bir kez daha sizlerle paylaşacağız.

Üniversiteye Personel Alımı Detayları:

Söz konusu ilan ile İstanbul Üniversitesi Sağlık Personeli Alımı yapacak. Üniversitenin Cerrahpaşa Rektörlüğü Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezine alım yapılacak. Alım yapılacak kadrolar, Hemşire, Ebe, Diğer Sağlık Personeli, Sağlık Teknikeri, Laborant ve Röntgen Teknisyeni alınacak.

KPSS En Az 55 Puan Şartı Var!

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa rektörlüğü 2020 yılında yapılan KPSS'den en az 55 puan almış olmak şartı aranacak. Bu yönde Lisans mezunları için KPSSP3 ve Ön Lisans mezunları için KPSSp3 puan türünden puan alınmış olması gereklidir.

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Adayların öncelikle genel olarak 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Ayrıca, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Daha önce görev yapılan kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası almamış olmak, Alım yapılacak pozisyonda gerekli eğitim niteliklerini taşıyor olmak gereklidir.

Pozisyonuna Göre Özel Şartlar Nedir?

Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Başvurularına 10 Aralık 2020 tarihi ile son veren adaylar sonuçları beklemeye başladılar bile. Yayımlanan kılavuza göre İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa başvuru sonuçlarını 7 iş günü içerisinde açıklayacak. Bu yönde en geç 21 Aralık 2002 tarihine kadar açıklanacak. Adaylar başvuru sonuçlarını www.istanbulc.edu.tr ile https://personel.istanbulc.edu.tr/ adresleri üzerinden öğrenebilecekler.

Sonuçlardan haberdar olabilmek için İşin Olsa Mobil Uygulamasını indirerek anında haberdar olabilirsiniz. İşin Olsa İOS Mobil Uygulaması İçin BURAYA, İşin Olsa Android Mobil Uygulaması İçin BURAYA tıklayarak ücretsiz olarak indirebilirsiniz

Editör: TE Bilisim