Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı ( KOSGEB ) personel alımı ilanı yayımladı. Yayımlanmış olan ilana göre KOSGEB bünyesine 3 kişilik kadro ile personel alımı yapacak. Alımlar KPSS Puanı ile veya KPSS şartı olmadan yapılacak.

Başkanlık Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığında istihdam edilmek üzere 2020 veya 2021 KPSS Puanı ile Sözleşmeli Bilişim Personeli Alımı yapılacak.

Alım Yapılacak Pozisyonlar:

  • 2 Yazılım Geliştirme Uzmanı,
  • 1 Kıdemli Yazılım Geliştirme Uzmanı,

Kimler Başvuru Yapabilecek?

KOSGEB personel alımına başvuru yapacak adayların genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki niteliklerin taşınıyor olması gereklidir. Ayrıca Bunun dışında en az Dört yıllık eğitim veren Mühendislik fakültelerinden mezun olmuş olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak gibi nitelikler aranacak.

Ayrıca söz konusu pozisyon için mesleğin gerektirdiği niteliklere sahip olmak, KPSS Puanı ve YDS Puanı sahibi olmak gereklidir.

Adaylardan 2020 veya 2021 yıllarında yapılan KPSS'den P3 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartı ve Yabancı Dil Sınavından puan almış olmak şartı istenecek.

KPSS Puanı Olmayan adaylarda başvuru yapabilecek! Ancak Değerlendirmelerde KPSS puanı 70 olarak ele alınacakken YDS Puanı 0 olarak ele alınacaktır.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

KOSGEB Personel alımı başvuruları 25 Ekim 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 12 Kasım 2021 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gerekmektedir. Başvuru yapacaklar www.kosgeb.gov.tr adresinde bulunan Sözleşmeli Bilişim Personeli Başvuru Formu’nun doldurulmasından sonra, fotoğraf yapıştırılmak ve imzalanmak suretiyle istenilen belgelerle birlikte şahsen başvuru yapacaklardır.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim