Resmi Gazete'de geçtiğimiz gün yayımlanmış olan sözleşmeli personel alımı ilanına göre Kocaeli Üniversitesi büyesine 256 kişilik kadro ile sağlık personeli alacak. 20 Mayıs 2020 tarihinde yayımlanan ilana göre Kocaeli Üniversitesi toplamda 256 kişilik kadro ile alım yapılacak. Ancak 28 Mayıs 2020 tarihinde gelen ilana göre o kadro ilandan kaldırıldı ve alım yapılacak sayı düştü.

İPTAL İLANI RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI!

20.05.2020 tarihli ve 31132 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan sözleşmeli personel alım ilanımızda yer alan; 1019 kadro nolu 1 adet diğer sağlık personeli alımı iptal edilmiştir.

DİĞER KADROLARA BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR!

Kocaeli Üniversitesi bünyesine 255 kişilik boş kadro ile sözleşmeli personel alacak. Alımlar, Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu kadrolarına yapılacak. Alım kadroları ise, Sağlık Personeli, Sağlık Teknikeri, Röntgen Teknisyeni, Diğer Sağlık Personeli, Hemşire, Fizyoterapist, Sağlık Fizikçisi pozisyonları için alımlar yapılacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Üniversiteye sözleşmeli personel alımı başvuru süreci 20 Mayıs 2020 tarihi itibari ile başlamış olup en geç 05 Haziran 2020 tarihine kadar yapılması gereklidir. İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için ve başvuru yapabilmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İLANIN TAM METNİ