Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre Kocaeli Üniversitesi bünyesinde bulunan personel eksikliğini gidermek için personel alımı yapacağını açıkladı. Yapılan duyuruya göre Kocaeli Üniversitesi farklı pozisyonlarda oluşan 188 kişilik boş kadro oluşturdu ve başvuru yapacak adaylardan bazı nitelikler aranmaktadır.

ALIM KADROLARI NELERDİR?

Kocaeli Üniversitesi bünyesine, 166 Hemşire, 5 Fizyoterapist, 4 Büro Personeli 12 Diğer Sağlık personeli olmak üzere toplamda 188 sözleşmeli personel alımı yapacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Kocaeli Üniversitesi adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşındı doldurmuş olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından, Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmak, Herhangi bir sosyal güvenli kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayabilir ve en geç 15 gün içerisinde başvuru yapmak zorundadırlar. Buna göre başvurular en geç 25 Temmuz 2018 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmeketdir. Başvurular Üniversite Hastanesi Başmüdürlüğü Personel Bürosu Umuttepe Merkez Yerleşkesi 41380 Umuttepe-İZMİT/KOCAELİ adresine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim