Kocaeli Üniversitesi sözleşmeli personel alımı ilanı yayımlandı. Az Önce gelen ilana göre Üniversite bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 165 kişilik kadro ile sözleşmeli personel alımı yapılacak. 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 4/B fıkrası kapsamında personel alımı yapılacak.

Alımlar lise, ön lisans ve lisans mezunu adaylar içerisinden gerçekleştirilecek olup adaylardan aranan şatları ve ilan detaylarını paylaşıyoruz.

Mezuniyete Göre Kontenjan Dağılımı Nedir?

Lise Mezunu: 34 Destek Personeli, 

Ön Lisans Mezunu: 50 Koruma ve Güvenlik Görevlisi Alımı, 20 Büro Personeli, 23 Sağlık Teknikeri,

Lisans Mezunu: 1 Destek Personeli, 35 Hemşire

Mülakat Yapılmayacak!

165 sözleşmeli personel alımında adaylara herhangi bir Mülakat yapılmayacak. Sadece KPSS Puanı ele alınarak yapılacak sıralamaya göre en yüksek puandan en düşük puana kadar sıralamaya göre yerleştirme işlemleri gerçekleştirilecek.

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

Adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar arancak. Bu kapsamda genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgili olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak" gibi şartlar aranacak.

KPSS Şartı Olacak Mı?

Sözleşmeli personel alımında adayların 2022 yılında yapılan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı aranacak.

Mezuniyete Göre Özel Nitelikler:

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Üniversite sözleşmeli personel alımı başvuruları ilanların yayımlanması ile birlikte başladı. Başvuru için adaylara 15 gün süre verilmiş olup adaylar başvurularını sadece online yapabilecekler.

Başvuru Tarihleri: 13 - 27 Mart 2023

Başvuru Adresi: https://basvuru4b.kocaeli.edu.tr

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim