Ülkemizin eğitim konusunda önde gelen üniversiteleri arasında yer almakta olan Kocaeli Üniversitesi geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile kamuoyuna yeni bir sözleşmeli memur ve personel alımı ilanı yayımladı ve ilana başvurular başladı.

Buna göre Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile yayımlanan duyuruya göre Kocaeli Üniversitesinin toplam 107 sözleşmeli memur alımı yapacağı öğrenildi. Peki Kocaeli Üniversitesi 107 sözleşmeli memur ve personel alımı ilanına ilişkin detayları nedir, hangi pozisyonlar içi alımlar yapılacak? İşin Olsa ekibi olarak tüm detayları sizlere iletiyoruz.

107 MEMUR ALIMI DETAYLARI NEDİR?

Kocaeli Üniversitesi 107 sözleşmeli memur alımı yapıyor. Peki ilan detayları nedir ve ilana başvuru yapabilmek için adayların hangi şartlara sahip olması gerekmektedir? Buna göre adayların en az lise mezunu olması gerekmekte olup Kamu Personeli Seçme Sınavına da girmiş olması gerekiyor. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarında mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, 18 yaşını tamamlamış olmaları şartları da aranmaktadır. Peki pozisyonlar ile başvuru bilgileri nedir?

POZİSYONLAR ile BAŞVURU BİLGİLERİ NEDİR?

Kocaeli Üniversitesi 107 memur alımı yapıyor. Peki pozisyonlar nedir? Buna göre yayımlanan ilan da Lisans mezunu 53 ve meslek lisesi mezunu 34 sözleşmeli personel, 1 Diyetisyen, 1 Sağlık Fizikçisi, 10 Büro Personeli ve 8 Diğer Sağlık personeli olmak üzere toplam 107 memur alımı yapılacağı belirtildi. Peki başvurular nasıl yapılacak? Başvurusunu yapmak isteyen adayların 14 Şubat 2018 tarihine kadar Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Personel Bürosu Umuttepe Merkez Yerleşkesi 41380 Umuttepe-İZMİT/KOCAELİ şahsen ya da posta yolu ile başvurularını tamamlaması gerekiyor.

RESMİ İLAN BURADA

Editör: TE Bilisim