Kocaeli Üniversitesi 4/B personel alımı yapacak. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Kocaeli Üniversitesi bünyesine 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 4/B maddesi gereğince 101 kişilik kadro için Sözleşmeli personel alımı yapılacak. Başvurular 8 Mart 2021 tarihi itibari ile başlamış olup artık sona ermektedir. Peki başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

KADRO İPTALİ YAYIMLANMIŞTI!

Kocaeli Üniversitesi Resmi Gazetede ilk yayımladığı ilanda 102 kişilik kadro ile sözleşmeli personel alımı yapacağını bildirmişti. Ancak ilan yayım tarihinden hemen bir gün sonra yayımladığı ilan ile bir kadroda iptal kararı yayımlandı ve alım sayısı 101 e düşürüldü. Yayımlanan iptal kararına göre " 8.03.2021 tarihli ve 31417 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan sözleşmeli personel alım ilanımızda yer alan; 5 kadro nolu 1 adet sağlık teknikeri alımı iptal edilmiştir. " şeklinde karar yayımlanmıştı.

MÜLAKATSIZ ALIM YAPILACAK!

Kocaeli Üniversitesi bünyesine 101 kişilik kadro için sözleşmeli personel alacak. KPSS Puanı ile atama yapılacak olup adaylara herhangi bir Mülakat yapılmayacaktır.

101 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI YAPILACAK!

Kocaeli Üniversitesi bünyesine 101 kişilik boş kadro ile sözleşmeli Sağlık Personel alımı yapılacak. Bu yönde Kocaeli Üniversitesi bünyesine Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu,

  • 92 Hemşire,
  • 1 Laborant,
  • 3 Röntgen Teknisyeni,
  • 3 Diğer Sağlık Personeli,
  • 2 Uçak Kontrol ve Bakım Makinisti,

alımı yapılacak.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Adaylar başvurularını KPSS Puanı ile Gerçekleştirdiler. Bu yönde Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden puan almış olan adaylar başvuru yapabilecek. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar başvurularını en geç 22 Mart 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. bu kapsamda başvurular sadece istenen belgeler ile birlikte şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. 

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

eğerlendirmeler (Uçak Kontrol ve Bakım Makinisti hariç) KPSS puan sıralamasıyla yapılacak olup, KPSS puanlarının eşit olması durumunda diploma tarihi itibariyle mezuniyet tarihi önce olan, bunun da aynı olması halinde doğum tarihi önce olan adaya öncelik tanınır. Asil adaylardan başvuru olmadığı takdirde veya aranan şartları taşımadığı tespit edilenlerin yerine yedek adaylardan atama yapılacaktır.

Başvuru sonuçları açıklandığında anında haberdar olmak için İşin Olsa uygulamasını indirebilirsiniz.

İOS Uygulama İçin BURAYA

Android Uygulama için BURAYA

Editör: TE Bilisim