Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Resmi Gazetede perosnel alımı ilanı yayımladı. Yayımlanan ilana göre Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden 13 kişilik boş kadro ile Sözleşmeli Personel Alımı yapılacak. Peki kimler başvuru yapabilecek? Alım kadroları nedir? Tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz.

KADRO DETAYLARI:

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi 13 kişilik boş kadro ile farklı alanlarda olmak üzere ve Giderleri Özel bütçeden karşılanmak üzere sözleşmeli personel alımı yapılacak. Bu kapsamda alımlar, Tekniker, Teknisyen, Şoför, Çözümleyici, Sistem Programcısı ve Büro Memuru Alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

1- Başvuracak adayların yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48'inci maddesinde belirtilen şartları taşıyor olmak.

2- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

3- Adayın başvurduğu unvan niteliğine göre KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak. Lise mezunları için 2020 KPSSP94, önlisans mezunları için 2020 KPSSP93 ve lisans mezunları için 2020 KPSSP3 puan türü esas alınacaktır.

4- Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemeleri zorunludur. (Belge olarak öğrenilen programlama dillerinin belirtildiği onaylı lisans ve lisansüstü transkript belgesi veya mezun olunan bölümden alınan eğitimi yapılan programlama dillerini belirten onaylı yazı, çalışılan yerden alınan ve kullanılan programlama dillerini gösteren onaylı yazı veya eğitim kurumlarından alınan kurs katılım sertifikaları gibi belgeler kabul edilir.)

5- Başvuracak adayların "Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar"ın Yeniden İşe Alınma başlıklı Ek 1. Maddesinin (b) fıkrasına eklenen "Sözleşmeli personelin, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmesinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içinde sözleşmeyi tek taraflı feshetmesi halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kamu kurum ve kuruluşlarının sözleşmeli personel pozisyonlarında yeniden istihdam edilemez." hükmü gereğince başvuramazlar. Bu hükme aykırı durumu tespit edilenler atanmaya hak kazansalar dahi atamaları yapılmayacaktır.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Söz konusu Üniversitenin personel alımı başvuruları ilanın resmi gazetede yayımlanması le birlitke başlamıştır. En geç 15 gün içerisinde adaylar başvurularını tamamlamaları gereklidir. Bu kapsamda başvurular 17 Mayıs 2021 tarihi ile 31 Mayıs 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim