Kırıkkale Üniversitesi personel alımı ilanı yayımlandı. Resmi gazetede 5 Haziran 2023 tarihi ile yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Kırıkkale Üniversitesi bünyesineki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda Sözleşmeli personel alımı en az Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden gerçekleştirilecek. Bu kapsamda kontenjan dağılımı ve başvuru şartlarını sizlerle paylaşıyoruz.

Mezuniyete Göre Kontenjan Dağılımı:

Lise Mezunu: 1 temizlik Personeli, 4 Koruma ve Güvenlik Görevlisi

Ön Lisans Mezunu: 1 Laborant, 5 Diğer Sağlık Personeli, 

Lisans Mezunu: 39 Hemşire, 3 Eczacı, 2 Fizyoterapist, 2 Psikolog, 3 Ebe, 

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

Üniversite personel alımına başvuru yapmak için adayların genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şatları sağlıyor olmaları gereklidir. Bu kapsamda adaylardan " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak" gibi şatlar aranacaktır.

Özel Başvuru Şartları Nedir?

Adaylardan özel olarak:

  • Mesleğe Göre en az lise, ön lisans ve lisans seviyesinde ilgili alanlardan mezun olmuş olmak,
  • 2022 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 60 veya 70 puan almış olmak,
  • Herhangi bir Sosyal Güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak,

Alanına Göre mesleki Şartlar:

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Üniversite personel alımı başvuruları sadece İnternet üzerinden yapılacak. Başvuru süreci ilanın yayımlanması ile birlikte başlamış olup en geç 15 gün içerisinde başvuruların yapılmış olması gereklidir. Adaylar başvurularını Üniversite resmi adresinden gerçekleştirecek.

Başvuru Tarihleri: 5 - 19 Haziran 2023

Başvuru Adresi: https://pdbilan.kku.edu.tr/

İLANIN TAM METNİ