Kırıkkale Üniversitesi 03 Aralık 2002 tarihi ile yeni bir ilan yayımladı. 122 Sözleşmeli Personel Alımı yapılacak olup alımlar Üniversitenin Tıp Fakültesi Hastanesinde görevlendirmek üzere yapılacak. Sözleşmeli Sağlık Personeli Alımı için adayların 2018 veya 2020 yıllarında yapılan KPSS'den B Grubu puan türünden puan almış olmaları gerekmektedir.

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Kırıkkale Üniversitesi bünyesine alımını yapacağı sözleşmeli 122 personel alımı için adaylardan bazı genel ve özel nitelikler talep edecek. Genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler talep edilecek. Özel olarak ise, Eğitim, KPSS şartları aranacak. Bu şartları taşıyan herkez başvuruda bulunabilecekler.

Alım Yapılacak Kadrolar:

Kırıkkale Üniversitesi bünyesine Lise, Ön Lisans ve Lisans Mezunu toplamda XX Sağlık Personeli Alımı Yapacak. Mezuniyete göre kadro dağılımı şöyledir;

Lise Mezunu: 12 Hemşire Alımı yapılacak.

Ön Lisans Mezunu: 10 Röntgen Teknisyeni, 8 Laborant, 8 Sağlık Teknikeri ve 8 Diğer Sağlık Personeli olmak üzere toplamda 34 Ön Lisans Mezunu Personel Alımı Yapılacak.

Lisans Mezunu: 58 Hemşire, 3 Ebe, 3 Eczacı, 3 Diyetisyen, 2 Biyolog, 4 Fizyoterapist ve 3 Psikolog olmak üzere toplamda 76  Lisans Mezunu Personel Alımı Yapılacak.

Genel Başvuru Şartları Nedir?

  • Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum olmamak,
  • Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,
  • Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek
  • Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,
  • Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, 
  • Erkek Adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,

Özel Başvuru Şartları Nedir?

Kırıkkale Üniversitesi adaylardan özel olarak Nöbet usulü veya gece çalışmasına engel olabilecek sağlık problemi bulunmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Daha önce görev yapılan Kamu Kurumu veya Kamu kuruluşundan disiplin cezası almamış olmak şartı aranacak.

KPSS Şartı: Lise Mezunları için 2018 yılında yapılan KPSS'den P94 puan türünden puan almış olmak. Lisans ve Ön Lisans mezunları için ise 2020 yılında yapılan KPSS'den Lisans için P3 ve Ön Lisans mezunları için P93 puan türünden puan almış olmak. Aynı zamanda Eczacı kadrosu için KPSS Şartı Aranmayacak.

Eğitim Şartı:

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Kırıkkale Üniversitesine personel alımı için başvurular ilanın yayım tarihi olan 03 Aralık 2020 tarihi itinbari ile başlamış olup en geç 15 gün içerisinde yani 18 Aralık 2020 tarihine kadar devam edecektir. Adaylar başvurularını sadece basvuru.kku.edu.tr/sozlesmeli adresinden elektronik ortamda yapılacaktır.

Sisteme Yüklenmesi Gereken Belgeler:

1- Başvuru dilekçesi (Dilekçe örneği başvuru platformunda mevcuttur.)

2- KPSS Sınav Sonuç Belgesi (Doğrulama kodu bulunması zorunludur),

3- Öğrenim Belgesi (e-Devlet üzerinden alınan belgeler geçerli kabul edilecektir),

4- Nüfus Cüzdanı/T.C. Kimlik Kartı,

5- Erkek adaylar için Askerlik Durum Belgesi,

6- Fotoğraf,

7- Başvuracak adaylar “Aranan Nitelikler” başlığı altında belirtilen tecrübe şartına ilişkin çalışma sürelerini, çalıştıkları kurumdan alacakları ıslak imzalı veya kaşe ile onaylanmış resmi yazı ve sosyal güvenlik kurumu hizmet dökümü ile belgelendirmeleri gerekmektedir,

8- “Aranan Nitelikler” başlığı altında istenilen Sertifika/Belgelerin üzerinde tarihinin olması veya ilave bir yazı ile belgelendirilmesi zorunlu olup, ilanın başvuru süresi içerisinde alınan sertifika/belgeler geçerli kabul edilmeyecektir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim