Kırıkkale Üniversitesi 122 Sözleşmeli Personel Alımı yapacak.

Geçtiğimiz gün yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre en az lise mezunu adaylar içerisinden 122 kişilik kadro ile Sözleşmeli personel alımları yapılacak. Başvuruların 03 Aralık 2020 tarihi ile başlamasının ardından artık sona eriyor. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar için ve sonuç bekleyen adaylar için detayları sizlere açıklayacağız.

122 Personel Alımı Kadro Dağılımı:

Kırıkkale Üniversitesi Lise 12, Ön Lisans 34 ve Lisans mezunu 76 Personel alacak. Alımlar, 

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Adayların öncelikle yukarıda beliritlen nitelikleri taşıyor olmaları gereklidir. Sonrasında adaylardan 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Aynı zamanda adayların lise için 2018, Ön Lisans ve Lisans için 2020 yılında yapılan KPSS'den puan almış olmak ve Nöbet usulü çalışmasına engeli olmamak şartları aranacak.

Başvurular Sona Eriyor!

Kırıkkale Üniversitesi personel alımı başvuruları 03 Aralık 2020 tarihi itibari ile başlamış olup en geç 18 Aralık 2020 tarihine kadar yapılmış olması gereklidir. Adaylar başvurularını sadece Kırıkkale Üniversitesi Per

Değerlendirmeler Nasıl Yapılacak?

Başvuru yapmış olan adayların KPSS puanları ele alınarak yapılaca sıralamaya göre değerlendirme yapılacaktır. Mezuniyete göre KPSS değerlendirmesi yapılacak en yüksek puandan başlanarak en düşük puana kadar sıralama yapılacaktır.

Sonuçlar Ne Zaman Açıklanacak?

KPSS (B) grubu puan sıralamasına göre atanmaya hak kazanan asıl ve yedek adaylar, başvuru süresinin bitimini müteakip 10 (on) iş günü içerisinde, Üniversitemiz web sayfasından (veya başvuru platformundan) duyurulacaktır. Bu kapsamda sonuçlar en geç 31 Aralık 2020 tarihine kadar açıklanamsı gerekmektedir.

Sonuçlardan haberdar olmak için İşin Olsa Mobil Uygulamasını indirerek anında haberdar olabilirsiniz. İşin Olsa İOS Mobil Uygulaması İçin BURAYA, İşin Olsa Android Mobil Uygulaması İçin BURAYA tıklayarak ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim