Kayseri Üniversitesi 2022 yılı personel alımı ilanı geldi. 31 Aralık 2022 tarihli yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Kayseri Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 2020 yılı KPSS Puanı ile atama yapılacak. Mülakatsız personel alımı için lise mezunu ve ön lisans mezunu seviyesinde KPSS Puanı şartı aranacak.

Mülakatsız Personel Alımı KPSS Şartı Nedir?

Üniversitenin personel alımı ilanı 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında 4/B sözleşmeli Mülakatsız personel alımı yapacak. Bu kapsamda adaylardan 2020 yılında yapılmış olan KPSS'den lise için P94, Ön Lisans için P93 puan türünden en az 50 puan ve 60 puan almış olmak gereklidir.

Kayseri Üniversitesi 28 kişilik kadro ile 5 Tekniker, 3 Teknisyen ve 20 Destek personeli alımı gerçekleştirilecek.

Kontenjan Dağılımı ve Özel Şartlar Nelerdir?

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Genel Nitelkler Nelerdir?

Genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Bu yönde genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek" şartları aranacaktır.

Başvuru Süreci Başladı!

Üniversitenin personel alımı başvurusu yayım tarihi olan 31 Mart 2022 tarihi ike başlamış olup en geç 15 gün içerisinde yani 114 Nisan 2022 tarihine kadar yapılacak başvurular geçerli sayılacaktır. Başvuru için aşağıdaki İnternet adresini kullanabilirsiniz.

BAŞVURU ADRESİ: https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr

Editör: TE Bilisim