Kayseri Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı kadrolarda personel alımı yapacağını bildirdi. Bu kapsamda ilan Resmi Gazete'de 20 Şubat 2020 tarihi ile yayımlanmış olup başvuru sürecide başlamıştır. Peki hangi kadrolara alım yapılacak? Kimler Başvuru Yapabilir? İşte detaylar.

KADRO DAĞILIMI NEDİR?

Kayseri Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 21 Büro Personeli, 2 Destek Personeli, 2 Tekniker ve 2 Teknisyen olmak üzere toplamda 27 kişilik kadro ile sözleşmeli personel alımı yapacağını bildirdi.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Kayseri Üniversitesi bünyesine alımını yapacağı 27 kişilik kadro için adaylardna genel olarak, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında, T.C. Vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan, emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak gibi nitelikler aranacak..

Ayrıca KPSS olarak adaylardan 2018 KPSS (B) grubu sınavlarından lisans mezunları için KPSSP3, önlisans mezunları için KPSSP93 puanı esas alınacaktır.

BAŞVURULAR:

Kayseri Üniversitesine alım yapılacak pozisyonlar için adaylar başvurularına 20 Şubat 2020 tarihi ile başlamış olup en geç 05 Mart 2020 tarihine kadar başvuruların yapılması gereklidir. Başvurular (mesai bitimine kadar) Kayseri Üniversitesi Rektörlüğü (15 Temmuz Yerleşkesi) Personel Daire Başkanlığına şahsen yapılacaktır.

İLANIN TAM METNİ