Karabük Üniversitesi personel alımı için az önce ilan yayımladı. 14 Şubat haftası için yayımlanan ilk ilanlar arasında yer alan ilan ile Üniversite hastane ve birimlerinde görevlendirmek üzere Kadın Erkek personel alımı yapacağını bildirdi. Ayrıca Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu sözleşmeli personel alımı yapılacak. Adaylara herhangi bir Mülakat yapılmaksızın KPSS puanı sırası ile alım yapılacak olup ilan detayları ve kadro dağılımlarınız sizlerle paylaşıyoruz.

64 Personel Alımı Mezuniyete Göre Dağılımı:

Lise Mezunu: 20 Destek Personeli, 2 Şoför, 2 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 1 Büro Personeli, 3 Teknisyen,

Ön Lisans Mezunu: 10 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 16 Büro Personeli, 1 Tekniker,

Lisans Mezunu: 3 Büro Personeli,

Kimler Başvuruda Bulabilecek?

Üniversitenin personel alımına başvuru için öncelikle 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartların taşınıyor olması gereklidir. Sonrasında ise, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak şartları aranacak.

Kontenjana Göre Özel Şartlar:

Tüm kontenjanlar için adaylardan 2020 yılı KPSS puanı şartı aranacak. Lise mezunları için P94, Ön Lisans mezunları için P93 ve Lisans mezunları için P3 puan türünden puan almış olmak şartı aranacaktır. Ayrıca Alanına göre özel olarak ise,

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

İlana başvurular Sevgililer gününde yani 14 Şubat 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 15 gün içerisinde 25 Şubat 2022 tarihine kadar yapılacak. Başvurular sadece basvuru.karabuk.edu.tr adresinden “e-devlet ile giriş” veya “yeni kullanıcı” butonu kullanarak online olarak yapacaklardır.

BAŞVURU KILAVUZU

BAŞVURU EKRANI

Editör: TE Bilisim