Yeni Sözleşmeli perosnel alımı ilanı yayımlandı. Az Önce gelmiş olan personel alımı ilanına göre Karabük Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere sözleşmeli personel alımı yapacağını ilan etti. Üniversite rektörlüğü ve bağlı birimlerinde olmak üzere 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 4/B fıkrasına göre sözleşmeli Mülakatsız olmak üzere 53 personel alımı gerçekleştirilecek. Kadın ve Erkek adayların başvuru yapabileceği ilan için en az Lise ve Ön Lisans mezunu alım yapılacak. 

Mezuniyete Göre Kontenjan Dağılımı:

Karabük Üniversitesi bünyesine 53 kişilik kadro ile 

  • Destek Peersoneli ( Temizlik Görevlisi ) Lise mezunu 17 kadın ve Erkek 21 personel alımı yapılacak.
  • Koruma ve Güvenlik Görevlisi için Lise mezunu 3 Erkek ve Ön Lisans Mezunu 3 Kadın ve 2 Erkek personel alımı yapılacak.

Başvuru Şartları Ne Olacak?

Karabük Üniversitesi personel alımı başvuruları 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Ayrıca " Herhangi bi suç hükümlülüğü olmamak, Görevine engel herhangi birt sağlık sorunuru olmamak, Askerlğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, vardiyalı sistemde çalışmasına engel herhangi bir sorunu olmamak" şartları aranacak.

Özel Başvuru Şartları Nelerdir?

Üniversite adaylardan özel olarak KPSS Şartı arayacak. Buna göre 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme SınavındanLise için KPSSP94, Ön Lisans için KPSSP93 puan türünden puan almış olmak ve aşağıdaki tabloda belirtilen niteliklerin sağlanıyor olmalası greklidir.

Temizlik Görevlisi Alımı için,

  • Ortaöğretim kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak,
  • Üniversitenin iç ve dış mekan temizliğini sağlayabilecek olmak,
  • 35 Yaşını doldurmamış olmak,

Koruma ve Güvenlik Görevlisi Alımı İçin;

  • 5188 Sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun 10. maddesinde belirtilen şartları taşımak,
  • 35 yaşını doldurmamış olmak,
  • Gece – gündüz, iç – dış mekanda vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu bulunmamak,

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Üniversiteye perosonel alımları başladı. Adaylar başvurularını en geç 15 gün içerisinde gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular sadece Üniversitenin resmi internet adresi üzerinden yapılacak.

Başvuru Tarihleri: 15 - 30 Nisan 2022 

Başvuru Ekranı: basvuru.karabuk.edu.tr adresinden başvuru alınacak

İLANIN TAM KILAVUZU