İstanbul Üniversitesi perosnel alımı başvurularında son güne geldik. Kamu Üniversitesine lise, ön lisans ve lisans mezunu personel alımı yapılacak olup KPSS'den en az 60 puan almış olanlar başvuru yapabilecek. Başvurularda artık son güne gelinmiş olup başvuru sonuçları bekleniyor.

İşin Olsa ekibi olarak henüz başvuru yapmamış olan adaylar hakkında bilgileri aktaracağız.

36 Sözleşmeli Sağlık Personeli Alınacak

Üniversiteye Lise Mezunu 24, Ön Lisans mezunu 2 ve Lisans Mezunu 10 personel alımı yapılacak. Alımlar Hemşire, Teknisyen, Destek Personeli, Koruma memuru ve Sağlık personeli alımı yapılacak.

Başvurular Sona Eriyor

İstanbul Üniversitesi 36 personel alımı başvuruları en geç 16 kasım 2021 tarihine kadar yapılması gereklidir. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar yukarıda belirtilen tablodaki şartları taşıyor olmaları gereklidir.

Başvuru Değerlendirmesi Nasıl Yapılacak?

Başvurular KPSS Puanı ile yapıldı. Puanlar esas alınmak üzere en yüksek puandan başlamak üzere en düşük puana kadar yapılacak sıralama ile değerlendirme yapılacak. 39 ASIL aday ve kadro sayısının 5 katı kadar yedek aday belirlenecek.

Başvuru Sonuçları Ne Zaman?

Başvuruların 16 kasım 2021 tarihi ile sona erecek olup sonuçlar 7 iş günü içerisinde açıklanacak. Bu kapsamda adaylar sonuçlarını 25 Kasım 2021 tarihine kadar e www.istanbul.edu.tr adresinden öğrenebilecekler.