Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak için fakrlı pozisyonlarda personel alımı yapacağını belirtmişti. İlan hafta başında yayımlanarak başvuru süreci başlamıştı. Ancak Bugün ( 09 Temmuz 2020 ) itibar ile Resmi Gazete'de gelen yeni bir duyuru ile bazı kadrolarda değişiklik yapıldığına yer verildi. Bu kapsamda bizde sizlerle eski ilanı ve yei düzenlenmiş ilan hakkında karşılaştırma yapacağız.

DÜZELTME YAPILAN KADRO:

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Alımları için Sağlık Teknikeri kadrosunda düzeltme yapıldı. Bu kapsamda Ön Lisans mezunu olarak yapılacak alımlarda istihdam edilecek yer akldırılmıştır. kaldırıldı.

İlk Yayımlanan İlan için Kadro Detayları:

Yeni Resmi Gazete'de yayımlanan Düzenlenmiş İlan:

BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR!

Yukarıdaki tablolarda da göreceğiniz gibi eski ilanda " (Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi Başhekimliğinde istihdam edilecek)" şeklinde olan kısım kaldırılmıştır. 

Başvuru süreci 06 Temmuz 2002 tarihi itinarş ile başladı ve hala devam ediyor. Bu kapsamda adaylar başvurularını en geç 20 Temmuz 2020 tarihine kadar gerçekleştireceklerdir. İlan için başvuru şartları ve Videolu nasıl başvuru yapılacağına dair bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

KSÜ Hastaneye 117 Sözleşmeli Personel Alım İlanı! KPSS En Az 50 Puan İle

Editör: TE Bilisim