Kafkas Üniversitesi Personel alımı yapıyor. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan Sözleşmeli Personel Alımı ilanına göre Kafkas Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda Sağlık Personeli Alımı yapılacak. Bu kapsamda Üniversite Rektörlüğü Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüğüne alım yapılacak. Adayların değerlendirmeleri 2020 yılı B Grubu KPSS ile yapılacak.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Kafkas Üniversitesi personel alımlarında sona geldik. Başvurular ilanın yayım tarihi olan 19 Mayıs 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 03 Mayıs 2021 tarihine kadar yapılacaktır. Adaylar başvurularını belrt sadece belirtilen niteliklerde ve istenen belgeler ile yapılacak. 

Buna göre henüz başvuru yapmamış olan adaylar başvurularını Üniversitenin web sayfasında (http://www.kafkas.edu.tr) yer alan “Kafkas Üniversitesi Rektörlüğü 657/4-b (Sözleşmeli Personel) Alımı Başvuru Sisteminden başvurularını yapacaklardır.

KADRO BİLGİSİ VE ŞARTLAR:

Üniversite 58 kişilik boş kadro ile Hemşire, Ebe, Eczacı, Röntgen Teknisyeni alacak. Başvuruda bulunacak adayların 657 Sayılı devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki belirtilen nitelikleri taşıyor olmaları gereklidir. Ayrıca KPSS Puanına sahip olan adaylar başvuru yapabilecekler.

MÜLAKAT YAPILMAYACAK!

Adayların KPSS Puanları il değerlendirme yapılacak. Herhangi bir mülakat yapılmaksızın 2020 yılı KPSS B grubu puanı ile yapılacak sıralamaya göre puanı en yüksek'ten başlamak üzere en düşüğe kadar yapılacak sıralama ile yapılacak. ( Eczacı kadrosu hariç )

BAŞVURU SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Başvuruların 03 Mayıs 2021 tarihi ile sona ermesinin ardından adaylar başvuru sonuçları beklemektedirler. Bu yönde Atanmaya hak kazanan adayların isim listeleri, işe başlamaları için gerekli evraklar ile evrakların teslim edileceği yer ve zamanı www.kafkas.edu.tr adresinden ilan edilecektir. Üniversite sonuçları tahmini olarak 20 Mayıs 2021 tarihine kadar açıklaması beklemektedir.

SONUÇLARDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim