İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa rektörlüğü bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı kadrolarda personel alımı yapacak. En az lise mezunu alım yapılacak olup kadrolar ve şartlar açıklandı.

Bu yönde Alınacak personeller, İstanbul Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezlerinde görevlendirecek.

BAŞVURU KADROLARI NEDİR?

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğü Lise mezunu 6 Hemşire, Lisans Mezunu 11 Hemşire, Lisans mezunu 2 Tıbbi Laboratuvar ve Patoloji Teknikeri, 2 Anestezi Teknikeri, 3 Radyoloji ve Görüntüleme Teknikeri ile 1 Ağız ve Diş Sağlığı Teknikeri alımı yapılacak.

GENEL ŞARTLAR NEDİR?

Adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanuun 48. maddesindeki nitelikler aranacak.

  • Türkiye cumhuriyeti vaandaşı olmak.
  • Kamu haklarından mahrum olmamak.
  • Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak.
  • Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek.
  • Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak şartları aranır.

ÖZEL ŞARTLAR NEDİR?

Başvuracak adayların 2018 Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) girmiş olmalıdır. Ortaöğretim Mezunları için 2018 KPSS-P94, Önlisans Mezunları için 2018 KPSS-P93, Lisans Mezunları için 2018 KPSS-P3 puan türü esas alınacaktır.

Tüm pozisyonlar için haftalık çalışma süresi 40 saati aşmayacak şekilde ilgili birimin yönetimi tarafından belirlenecek saatlerde görev yapma (gece dâhil) şartını kabul etmek, vardiyalı çalışmasına engel durumu bulunmamak.

Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI!

Cerrahpaşa Rektörlüğünde görev yapacak personel adayları için süreç başladı. İlgili ilanlar için başvuru süreci ilanın resmi gazete'de yayımlandığı tarih itibari ile başlamış olup en geç 15 gün içerisinde sona erecektir. Bu yönde 08 Haziran 2020 tarihinde başlamış olan başvurular 23 Haziran 2020 tarihinde sona erecektir.

İLANIN TAM METNİ