İstanbul Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere sözleşmeli personel alımı ilanı yayımlandı. Az Önce Resmi gazetede yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre İstanbul Üniversitesi bünyesine en az lise mezunu adaylar içerisinden sözleşmeli personel alacak. İşin Olsa ekibi olarak alım yapılacak kadroları sizlerle paylaşıyoruz.

Hangi Kadrolarda Personel Alımı Yapılacak?

  • 1 Büro Perosneli ( Muhasebe ),
  • 3 Destek Personeli (Hasta Bakımı ve Temizliği),
  • 4 Hemşire,
  • 1 Teknisyen (Yazılım Geliştirme),

Başvuru İçin Adayladan Hangi Şartlar Aranacak?

Genel olarak adaylardan " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" şatları aranacak.

Özel olarak ise, Alımlarda Lise mezunu ve Lisans mezunu kadrolar yer almakta olup ÖSYM tarafından yapılan KPSS'den Lise için P94 ve Lisans için p3 puan türünden en az 50 ve 70 puan almış olmak şartları aranacaktır.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

İstanbul Üniversitesi Personel alımı başvuruları sadece şahsen yapılacaktır. Başvurular 30 Kasım 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 14 Aralık 2022 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gereklidir. Başvurular Üniversitenin resmi iternet adresinde bulunan başvuru formunun doldurularak İstenen belgelerle şahsen başvuru yapılmış olması gereklidir.

İLANIN TAM METNİ