Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kamu ilanları kısmında yayımlanan ilana göre İstanbul Üniversitesi bünyesine farklı alanlarda personel alımı yapacağını belirtti. Bu kapsamda İstanbul Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezlerinde KPSS puanı ile 102 sözleşmeli personel alınacak.

ALIM YAPILACAK KADROLAR NEDİR?

İstanbul Üniversitesi bünyesine 102 kişilik boş kadro ile Lise mezunu 50 hemşire, Lisan mezunu 50 Hemşire ve Lisans mezunu 2 Diyetisyen alımı yapacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

1- Başvuracak adaylarda yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşıyor olmak.

2- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

3- Tüm pozisyonlar için haftalık çalışma süresi 40 saati aşmayacak şekilde ilgili birimin yönetimi tarafından belirlenecek saatlerde görev yapma (gece dâhil) şartını kabul etmek, vardiyalı çalışmasına engel durumu bulunmamak.

4- Başvuracak adayların 2018 Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) girmiş olmalıdır. Ortaöğretim Mezunları için 2018 KPSS-P94, Lisans Mezunları için 2018 KPSS-P3 puan türü esas alınacaktır.

5- 5917 sayılı Kanunun 47. Maddesi’nin 5. Fıkrası (A)2 bendi gereğince, 4-B Sözleşmeli personel olarak çalışmakta iken istifaen görevinden ayrılarak sözleşmesi feshedilenler; fesih tarihinden itibaren 1 (bir) yıl süre geçmeden başvuruda bulunamazlar.

6- Lise mezunları için Sağlık Meslek Liselerinin Hemşirelik Bölümünden Mezun Olmak, Lisans mezunları için Hemşirelik lisans mezunu olmak ve Diyetisyen pozisyonu için Beslenme ve Diyetik Bölümü Lisans Mezunu Olmak şartları aranır.

BAŞVURULAR:

İstanbul Üniversitesine personel alımı başvuruları ilan resmi gazete'de yayımlandıktan sonra başlayacak olup en geç 15 gün içerisinde yapılması gerekmektedir. Bu kapsamda başvurular https://personel.istanbulc.edu.tr/tr/_ adresindeki Başvuru Formunu ve Başvuru Dilekçesini eksiksiz doldurarak aşağıda belirtilen belgelerle birlikte www.istanbulc.edu.tr adresindeki ilgili bölüme yüklemeleri gerekmektedir.

İlan resmi Gazete'de 27 Mart 2020 tarihinde yayımlanmış olup başvuru süreci başlamıştır. Başvurular en geç 10 Nisan 2020 tarihine kadar yapılması gereklidir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim