İstanbul Üniversitesi cerrahpaşa Rektörlüğü bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak üzere farklı pozisyonlarda personel alımı yapacak. Başvurular 9 Haziran da başlamış olup artık sona ermektedir. Adaylar başvurularını yapabilmeleri için öncelikle belirtilen nitelikleri taşıyor olmaları gerekmektedir. İşte başvuru şartları, Alım yapılacak kadrolar ve sonuç tarihi.

ALIM KADROLARI:

Ayrıca başvuru yapmayanlar için yukarıdaki niteliklere ek olarak adaylardan 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak.

BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE SONUÇLARI:

Başvurular Komisyon tarafından değerlendirildikten sonra sonuçlar en geç 7 iş günü içinde www.istanbulc.edu.tr ile https://personel.istanbulc.edu.tr/ adresinde yayınlanacaktır. Ataması yapılacak adayların listesi, işe başlamaları için gerekli evraklar, başvuru zamanı ve yeri ile ilgili bilgilerin www.istanbulc.edu.tr adresinden takip edilmesi gerekmektedir. İlgililere yazılı ya da sözlü ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.

Başvuru ve atama işlemleri sırasında gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu veya herhangi bir şekilde gerçeği sakladığı tespit edilenlerin sözleşmesi yapılmaz. Sözleşme yapılmış olsa dahi fesih edilir. Bu kişiler hiçbir hak talebinde bulunamaz.

Atanmaya hak kazandığı halde belirtilen evrak teslim süresinde istenilen evrakları teslim etmeyen adaylar haklarından feragat etmiş sayılır ve yerine en yüksek puanlıdan başlanmak üzere yedek adaylardan atama yapılır.

İlan hakkında detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.