İstanbul Üniversitesi personel alımı ilanı yayımlandı. 8 Şubat 2023 tarihi ile yayımlanmış olan sözleşmeli personel alımı ilanına göre İstanbul Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 5 kişilik boş kadro ile sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek. Alımlar 657 Sayılı Devlet memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere alım yapılacak. Başvuru için adaylardan aranan şartlar nelerdir? Kontenjan bilgisi nedir?

İÜC Personel Alımı Bilgisi:

İstanbul Üniversitesi bünyesine 5 kişilik kadro ile istihdam edilmek üzere 5 Bilişim Personeli alımı yapılacak.

  • 1 Ağ Uzmanı,
  • 1 Sistem Uzmanı,
  • 1 Yazılım Geliştirme Uzmanı,
  • 1 Ağ Uzmanı,
  • 1 Sistem Uzmanı,

Başvuru İçin Aranan Şartlar Nelerdir?

Sözleşmeli Bilişim Personeli alımı için adaylardan " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek" gibi şartlar aranacak.

KPSS Detayı Nedir?

Üniversite tarafından gerçekleştirilecek yazılı ve sözlü sınava katılacak adayların seçiminde; anılan Yönetmeliğin 8. maddesi gereğince 2022 KPSS P3 sınav sonuç belgesi puanının yüzde yetmiş ile yabancı dil puanının yüzde otuzunun toplamı esas alınarak yapılacak sıralamaya göre en yüksek puanlıdan başlanarak alınacak personel sayısının on (10) katı aday arasından seçilecektir. KPSS puanı olmayan veya belge ibraz edemeyen adayın KPSS puanı 70 sayılacaktır. Yabancı dil belgesi ibraz etmeyenlerin puanı (0) sıfır olarark hesaplanacaktır.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Üniversite personel alımı başvurularını ilanın yayımlanması ile birlikte başlamış olup en geç 15 gün içerisinde personel alımı yapılacak. Bu kapsamda 8 Şubat 2023 tarihi ile başlayan başvurular en geç 22 Şubat 2023 tarihine kadar başvuru yapılmış olması gereklidir.

İLANIN TAM METNİ