İstanbul Üniversitesi personel alımı ilanı yayımlandı. Resmi Gazetede yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa rektörlüğünde görevlendirmek üzere sözleşmeli personel alımı yapacak. Alımlar KPSS Puanı ile veya KPSS Siz Personel Alımı yapılacaktır. Bu kapsamda İstanbul Üniversitesi bünyesine 1 kişilik boş kadro ile Yazılım Geliştirme Uzmanı . net alımı yapacak.

KPSS'Li KPSS siz Personel Alımı Olacak!

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa rektörlüğünde görevlendirmek üzere sözleşmeli bilişim personeli alımı yapılacak. Bu kapsamda alımlar KPSS puanı ile yapılacak olup KPSS Puanı olmayan adaylarda başvuruda bulunabilecek. 

Bu kapsamda adayların 2020 yılı KPSS'den P3 puan türünden en az 70 puan almış olmaları gereklidir. Ancak KPSS Puanı olmadan başvuru yapacak adayların puanı 70 olarak ele alınacaktır.

Kimler Başvuru Yapabilecek?

İstanbul Üniversitesi personel alım başvuruları 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler ve alım yapılacak pozisyona göre belirtilen özel nitelikleri taşıyor olmaları gerekmektedir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Başvurular, 12/04/2021 - 26/04/2021 tarihleri arasında http://www.istanbulc.edu.tr adresinde bulunan “Sözleşmeli Bilişim Personeli İş Talep Formu’nun doldurulmasından sonra, fotoğraf yapıştırılmak ve imzalanmak suretiyle aşağıda sayılan belgelerle birlikte, 26/04/2021 tarihi mesai bitimine kadar İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Personel Daire Başkanlığı Avcılar/İSTANBUL adresine elden teslim edilmek veya son başvuru tarihinde anılan adreste olacak şekilde postayla gönderilmek suretiyle yapılacaktır.

İLANIN TAM METNİ