Aile, çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı resmi kamu ilanları kısmında yayımlanan ilanlara göre İstanbul Üniversitesi bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak üzere lisans mezunu sözlşemeli hemşire alımı yapılacak. Bu kapsamda İstanbul Üniversitesi 657 Sayılı devlet memurları kanunun 4/B maddesine göre alım yapılacak. 

Ayrıca adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranacak olup düşük puan ile alım yapılacaktır. İşte kadro detayları ve başvuru şartları.

GENEL ŞARTLAR NEDİR?

İstanbul Üniversitesi bünyesine alım yapacağı hemşire pozisyonu için adaylardan genel olarak, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri taşıyor olmak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak gibi nitelikler aranacak.

ÖZEL ŞARTLAR NEDİR?

İstanbul Üniversitesi adaylardan özel olarak, 2018 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 50 puan almış olmak ve Üniversitelerin lisans eğitimi veren hemşirelik bölümlerinden mezun olmuş olmaları gereklidir.

BAŞVURU SÜRECİ:

İstanbul Üniversitesine 58 Hemşire alımı için başvuru süreci ilanın resm,i Gazete'de yayımlanması ile birlikte başlayacak olup en geç 15 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir. Adaylar başvurularını pbys.istanbul.edu.tr/basvuru adresinden online olarak yapılacaktır. Müracaat sonunda adayların beyan ettikleri Kamu Personeli Seçme Sınav Sonuçları ÖSYM Başkanlığından kurumumuz tarafından teyit edilecektir. Gerçeğe aykırı beyanda bulunan adayların müracaatları kabul edilmeyecek ve haklarında genel hükümlere göre işlem yapılacaktır. Posta ile ya da şahsen yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir. Başvuru tarihini geciktiren veya nitelikleri uygun olmayan adayların müracaatlarına işlem yapılmayacaktır.

Son Başvuru : 09 Nisan 2020

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim